20/12

Och som vanligt är det ett tag sen ja skrev ;) Har redan fått en liten banning av Cindy, hehe ;) men det känns liksom inte som man har nåt att skriva om :/ Men jag prövar iaf!

Det har varit ett förjävla väder i veckan, svinkallt! Och sen när det blev halare så gjorde jag inget med Neptun eftersom han inte hade några brodd men i förrgår hjälpte Alex mig å skruva i dom, Tack darling ;) <3
Sen igår varre också svinkallt så ja gjorde inget med honom då heller.. Det är inte ens kul då ju! :(

Men idag longerade ja honom igen och det gick superbra :) Han börjar verkligen förstå vad det går ut på och han njuter verkligen av att få beröm ;) hehe sötisen <3
Sen kom det lite hästar förbi på gårdsplanen och han skötte sig utmärkt! Sist var han ett monster kan ja lova :S Men nu stod han bara där och kikade lite nyfiket på vilka de va :) Han trampade runt lite men när ja sa till honom så stod han bara där :D Han är underbar när han vill ;) <3
Jag vill komma igång snart med ridningen men ja tror ja väntar ett tag tills det har blivit lite mildare i luften.. Men vi får se ;)

Om vi ska tala om nåt annat så ärre ju 4:e advent idag :) Och om 4 dar så ärre Julafton och Cindys födelsedag! ;) Mysigt!
Då blirre morronen i stallet, åka till Arboga på förmiddan å sen Mariedamm efteråt.. Sen hoppas jag vi är hemma till lunch dan efter.. men vi får se..
Lite jobba blirre i mellandagarna också :) gött med lite cash ;)

Nepp nu ska jag ner till mamsen och kolla på Wallander som börjar klockan 21.00.. Jag tar med mig datorn så det blir nog också att lägga upp bilder på bdb :) Så ni som är nyfikna, Håll utkik!

God kväll!

~ Neptun ~
11/12

Herregud va tiden går :S Swisch så är veckan över.. Jösses..

Aja, har jobbat ganska mkt denna vecka :) Idag blev ja inringd vid 9 imorse.. Alex-plutta hade gått och sjuka ner sig :/ Usch.. krya på dig! <3

På ridfronten händer det lite mer nu :) Har börjat longera Neptun i pessoan igen och det går superbra ;) Tror det är detta han behöver för att bli trött, för han är underbar att ha å göra med sen efteråt.. hehe, han är inte lika mkt uppe i taket menar ja nu ;) Gosiponni! <3 Längtar tills ja kan sätta mig upp på honom å börja mitt lilla projekt :) Kul de ska bli! Och det ska definitivt bli kul att äntligen få planera året med en häst! Träningar å sånt :) Det kommer bli super det här tror ja (Y)
Är osäker på vilken tränare ja ska välja bara :/ Men det kommer det också!

Ja just det! Har glömt skriva också att jag kom in på skolan i Dingle! :D Men ja vet inte hur ja ska göra.. visst det är på distans men sen då, det är en bradig bit att åka när ja väl ska dit :/ Så det lutar nog åt att ja tackar nej tyvärr..

Håller ju också på med körkortet, och sist nu ja körde så fick jag tvärnita på grusväg, och på asfalten, IIIH! gud vilken adrenalinkick det gav! :D Haha! Det va verkligen skitkul! Å sen i slutet så sa körläraren att om 3-4 lektioner så ska vi planera in halkan :D Gud så skönt!! Snart dags att börja läsa lite teori så man klarar provet också ;) hehe..

Nee nu ska ja ta å lägga huvudet på kudden ;)
Har morronen i stallet imorrn.. Och på förmiddan-eftermiddan där nånstans så kommer Ann hit, med familj och ska kika på hur Neptun har det :) men vi får se, för bror min är sjuk <3

Sov gott!
Nassi nassi! :*

6/12

Dags för att skriva lite tror ja xD

Men det har varre så mkt nu.. Om ni kommer ihåg så skrev ja ett inlägg senast 28/11 och dagen efter fick jag hem Neptun, min foderponny :D Så jag har inte hunnit skriva så mkt..

Iaf, jag antar att ni vill veta hur det har gått? :) Iaf en del av er.. När han kom hit så släppte vi honom i en hage brevid Jenny's (Stallägaren) häst Nadja och då kom lite av hingstbeteendet tillbaka men släppte ganska fort :) Nu är de tajta kompisar som helst inte släpper varandra med blicken ;) hehe gullit! Men sen står dom och skriker efter varann och det blir lite jobbigt när han är 5 cm ifrån örat :S

Senare på eftermiddan skulle ja ut å gå en sväng med honom och då följde Alex med :) Och det tackar ja för! ;) <3 Han behövde tas ner på jorden igen, eftersom min faster är lite för snäll så hon har inte gjort så mkt med honom.. Så han har fått lite som han vill, men det blev helt plötsligt andra bullar när han kom hit, hehe! :)
Han är vääldigt lättlärd så det kommer gå som på smör ju ;)

Andra dan så gick det bättre :) Fast då gjorde ja inget med honom utan ja tog in honom och borstade på honom och bara va :) Myys!

Sen har det bara gått bättre och bättre, så det finns nog en liten ledare där inom mig iaf tror ja ;) Eller va trorru Alex? :) <3


Igår va Åsa med upp å hälsade på Neptun ;) Hon tyckte han va sööt! :) hehe! Jag prövade att sätta på honom sadeln också, och det gick superbra! Han har ju inte haft på sig den på över en månad och ingen reaktion, härligt! :D Så vi gick en liten promenix ute på vägen, fullt munderade i reflexer xD Åsa klagade lite på mig men ja vill ju inte att det kommer nån galning och kör över oss ;) hehe!
Idag har ja å Kim varre uppe sen halv 7, tog morronen i stallet :) och sen har vi tvättat och jobbat.. Vi fick dammsuga en hel lokal därnere på "Meken".. Dom hade tydligen gjort ett experiment, dom skulle torka nåt.. och när den där saken torka så trodde de att det skulle det bli till en kaka, men det blev bara damm av allt, och det hade dom ju inte tänkt på x) Sen varre en fläkt som blåste bort allt, så det var svart när vi kom in dit xD Haha!! Fotspår överallt! Men nu ärre rent å fint igen :)

Lite senare nu på dan så ringde Jenny å sa att Neptun hade sprungit igenom staketet :/ Hmm..
Jenny skulle ta ut Nadja å se hur hon rörde sig.. men det tyckte Neptun va olämpligt, och han ville ju inte va ensam!
Men det han gör är INTE att springa efter, utan han springer åt andra hållet!! Wtf?! så tråden fastnade i spännet i täcket så det flög runt bakom honom och snärtade mot benen, då fick han panik kraken :( Men Jenny ledde in Nadja i hagen igen å då kom Neptun tebax så de kunde ta bort tråden när han lugnade ner sig :) Och tur var så hade han inte fått den runt benen, för då kunde det väl ha slutat illa :/ usch..Ojj det blev ett litet inlägg iaf :) hehe!
Nu ska ja se tv!

Tjingeling!

~ Sötis <3 ~


RSS 2.0