4 Maj - 2010

Jag skrev ju lite om Hästeriet för 2 dar sen, så ja tänkte fortsätta lite till med det :)

Jag rider ju inte Bara på ridbanan för er som tror det ;) hehe, jag rider också ut väldigt mkt såklart och oftast med Jenny som sällskap :) Väldigt trevligt om ja får säga det själv! :D
Tänkte ju börja träna med Neptun också men det är ju lite svårt eftersom jag inte har nån bil att dra transport med, och sen har ja ju ingen transport heller så det blir lite svårt :/ Sen om jag skulle rida bort till stora banan så skulle ju han redan va helt slut så då ärre ju lika bra att rida hemåt igen... Men det löser sig allt :)
Va ju på Hööks i Örebro i Söndags :D Va där med Jenny och Kim och jag tyckte det va superbra! Stort och ljust varre :) Ja köpte ett schabrak å sen en grimma till Neptun ;) Sen lite annat smått å gott till Bosse..
Det var hästeriet det!  Fråga om det är nåt ;) Kommer mer senare när det händer lite mer :)


Tänkte prata av mig lite om jobb också :) Jag har ju städjobbet nu som jag har fast på Måndagar- och Ondagkvällar,sen hoppar ja ju in om nån är sjuk eller om det är lite kort med folk :)
Sen är jag ju på G med hönseriet men har varre sjuk ganska länge så jag vet inte om de har tagit in nån annan eller om ja har en liten chans kvar där.. Ja lyckades ju bli sjuk efter typ första dan :( Surt!! Får väl hoppas på det bästa!

Det är djur ja ska jobba med, det är nog bara så :) Men det djur ja vill jobba mest med är ju grisar :D Tro det eller ej men det är faktiskt ett av mina favoritdjur! Dom är så himla söta och så himla olika från individ till individ xD Underbara djur! Så jag har ringt till Alkvetterns Herrgård och pratat lite med ägaren där och han ville att jag skulle skicka ett CV och sen skulle ja berätta lite om mig själv :) så vi får hoppas på nåt där! Vore verkligen klockrent om ja kunde få jobba med små kultingar :D <3
Det är mkt jobb, men ja tror det skulle passa, det händer säkerligen nåt nytt vareviga dag :) hehe..

Ujj nu hoppa det upp lite i huvudet på mig :D Skoj!!

Va har ja gjort idag då?

Mamma ringde och väckte mig vid 10 och fråga om ja kunde komma ner å jobba en sväng, så det va bara för mig å masa mig upp å duscha å sen åka iväg :) Jobba med Alex till fyra och det ganska smidigt.. Haha liite segt i början, men sen ni jävlar, då satte ja rotation x) hehe!
Sen så sluta vi så då åkte vi hem till mamma å pappa å grilla lite, gött!! :) Efter det blev det stallet och borsta lite på prutten ;) <3
Och nu sitter ja här :)

Men ja tänkte faktiskt gå å bada en sväng eller sova ;)
Skickar upp lite fler bilder :) Hoppas det är uppskattat!
Hade bäst!!

- Lovisa

Älskar denna bild under :)


Min lilla fiskott <3
Vadå närbild? xD


Tascha <3

2 Maj - 2010

Jaa nu sitter jag här igen, efter ett tag som vanligt.. Matilda, "Mäla", är på mig hela tiden, men det är braa!! :D <3
Det har faktiskt mest hänt saker på hästfronten :)
Och ärligt talat vet jag inte vart ja ska börja :/

Det börjar ju bli vår! Jäklar va gött, har börjat ridit med ridstövlarna igen å sen väst, satan va skönt det är att inte behöva ha tjocka kläder på sig längre :D Me love!

Har ju som sagt mest min pålle att skriva om :) Det går väldigt mkt framåt nu tycker jag :) Jobbar ganska mkt på ridbanan, och det verkar gett gott resultat :)
Jag måste bara säga att jag är väldigt lycklig som har denna häst <3 Jag har aldrig känt mig så omtyckt och nära en häst som jag gör med Neptun :'D Älskar honom <3
Slänger upp lite bilder på honom och mig :)


Haha shit va bilder, aja det får ni tåla ;) Kommer upp mer på BDB nån dag!
Har inte tid å skriva mer.. Lovar att skriva imorron! :D Har stallet imorronbitti så ja måste soova nu ;)
Gonatt!

- Lovisa

RSS 2.0