31/10

Jaha då varre sista Oktober då.. va fort det går! :) Hoppas vintern går fort också! För nu så ;)

Hände inte mkt igår.. Jobbade till halv två och efter det så åkte jag, Alex, Jonas, Brattén och Sandberg in till Hööks i Karlstad :) Det var faktiskt väldigt bra utbud där, de hade i stort sett allt som de har i katalogen och på nätet :) Skitbra att de har flyttat lite närmre! :D Hittade iaf lite, så där rök 580:- från kontot xD Hehe men det ärre värt!
Ska troligtvis dit igen när vi får lön ;)

Idag va vi hos Ann så Madde fick visa upp Neptun :) Sista gången hon rider honom för denna gång.. Kommer sakna dig :( Jag lärde mig mkt av dig gumman ;) <3 Och det ska ja ta reda på! Hade gött där borta nu!

Jäklar va svullen han var efter kastreringen :/ Men som sagt, han är ju tvungen att röra på sig så det inte blir inflammationer å sånt.. Ann longerar honom typ 2 ggr/ dag eftersom han knappt rör sig i hagen :/ Men det blir snart bra, det brukar ju gå fort :)

Ska se film nu :)

- Lovisa

~ Neptun & Madde ~



28/10

Dags att uppdatera lite då :)

Det har inte hänt så mkt, mer än att man kan säga att Neptun är fullt ridbar nu :) Madde longerade honom inte först utan idag hoppade hon upp direkt :) Så nu är hennes jobb färdigt! Han är så duktig, och han har dessutom blivit mkt gladare nu :) det är jättekul att se! Efter Madde hade ridit honom så fick jag rida honom :) Han är helt underbar! Man behöver knappt ta i honom, men det behövs dock myycket ben på'n xD Verkligen underbar!
Sen är han så go för han är inte rädd för ett skit (iaf inte där ute)! Han bara traskar på där med örona framåt :D så söt!
Sen red jag Scarlett igår också och det gick sådär.. väldigt hispig, för ett badkar och lite annat ;) hehe söt <3

Idag åkte Madde å ja in till Kaias Hästsport i Kumla så hon fick köpa sina saker tills hon åker :) Det fanns mkt saker man vill ha ;) Och Neptun blev av med kulorna idag också :) kanske lika bra det.. Så nu är han en Det ;) hehe!
Och jag hade körlektion :) den tredje.. och det gick jättebra! Så det går framåt med det också :D Snart så!

Hmm.. Finns det nåt mer att skriva?.. Ja ska jobba imorron, å nu ska ja ta mig ett bad :D

Hade bäst!

- Lovisa

~ Neptun & Jag ~


25/10

Jaha, dags att skriva lite kanske..

Var till stallet med Lottiz å Marie imorse vid 9 och gick bort till banan.. Marie å Lottiz tömkörde Fighter medans jag red runt på Scarlett :) Det gick bättre denna gången iaf! Det är ju bra :)
Sen vid 12.10 tog ja bussen in till busstationen där Madde hämta upp mig, och för att sedan åka ut till Ann :) Idag var det jag som gjorde allt och det gick bra ;) Och imorron ska Madde börja rida honom igen, så får vi hoppas det går bättre denna gång :)
Vid tre åker ja upp till Scarlett å rider lite.. Haha Marie tjatar på mig att jag ska fortsätta rida henne ;) Kul att hon gör det!

Nu ska ja se tv..

- Lovisa



24/10

Jahapp, dags att komma in i en depression nu igen? Kul! Eller inte! Usch va ja hatart..

Va iaf ute hos Ann igår å höll på med Neptun.. han har verkligen utvecklats från när vi kom dit första gången :) det är kul att se, och på onsdag blir han valack :) Veterinären får kolla tänderna samtidigt då, för antingen så håller han på att tappa sina mjölktänder eller så har han vargtänder :/ Får hoppas det är det som är problemet, så han kan slappna av efter dom är borta..

Idag har ja jobbat från halv 9 till 15.20.. Och jävlar va vi fick sniffa xD haha! vi hade sprit och städade med idag.. skulle putsa flera plastbrickor, och det var lite jobbigt :) över 1000 st gissar ja på.. Och det ångade av det också, usch! Men det lönar sig i slutändan ;D Va helt slut när ja kom hem, men en dusch piggade upp :) (Y)

Ska iaf upp till Scarlett imorron med Marie och Lottiz :) Lottiz ska köra in Fighter åt henne så vi får se hur det går, å så får vi se hur det går för Scarlett å mig också :) Tycker som sagt fortfarande inte om westernsadlar ;D men men..
Och efteråt ska Madde å ja in till Ann igen å jobba Neptun lite :) Och denna gång ärre JAG som tar över xD Mouhahaha! Ne skojja bara, men från och med imorron ärre jag som ska göra allt och Madde ska bara stå och titta på ;) hehe.. får hoppas det går bra :)

Ne nu ska ja ut å gå tror ja..
Hade bäst!

- Lovisa

~ <3 ~


22/10

Idag har vi varit ut till Ann å tömkört Neptun, och jäklar va fin han va idag! :D Tjafsa gjorde han men inte så som han gjorde i förrgår :) Ska ut dit imorron igen..

Sen har ja ju även varit å provridit en pålle idag, Scarlett heter hon :) ska troligtvis bli medryttare på henne ;) Ett skäcksto på 4år och 155 cm i mkh :) Jättefin! Ska dit på söndag igen ;) Men det var inte det lättaste att rida henne.. hehe inte direkt samma sak man gör i vanlig dressyr men det kommer nog :)

Nu ska ja se film!
Hade bäst!

- Lovisa

~ Scarlett ~


21/10

Jaa igår va Madde å ja hos Ann och tömkörde Neptun.. Säger bara en sak, hingstar har fanimej ingen hjärna när det är ston i närheten :S Å sen när vi tömkörde.. jag  säger bara oj, hehe! ;)

Sen har jag en sak på G men ja vill inte berätta den än :D Så ni får vänta, sorry!

En annan sak är att Kim å ja kanske ska köpa ytterligare en gecko :D En Rainbow-hona, skitfin! Men hon är liten än så vi ska fundera lite till :P

Idag har jag iaf tvättat å varre till Kga å handlat lite :) Och nu sitter jag här!
Ska läsa lite i teoriboken eller kanske öva lite inför när jag ska ha klass :)

Hade bäst! Tjing!

- Lovisa

19/10

Det har inte hänt så mkt, anledningen till att jag inte har skrivit nåt de senaste dagarna :)

I lördags så red Madde Neptun på bana för första gången å det gick sådär.. han förstår ju knappt nåt men det kommer :) Men han sökte sig fint neråt ibland å sen gjorde han ett galoppombyte frivilligt :) jättefint!

Sen igår städade jag lite här och lite senare på eftermiddan kom kussen förbi :) inte ofta man ses.. kul!

Idag har iaf Kim, ja å mammsen varit på IKEA, Skopunkten å Willy's och handlat lite :) jag har inhandlat det sista
som jag ska ha på mina MK-klasser ;D Så nu ärre dags för mig att börja boka klasser :) har inte känt mig helt redo men ja tror det ska gå nu!

Nu ska ja se tv :)
Hade bäst!

- Lovisa

~ Neptun ~


16/10

Nu har det gått ett tag sen ja bloggade men det enda jag typ har gjort är att jag å Madde har varit ute hos Ann å jobbat med Neptun :) Sen igår så tvättade vi lite, så han fick vila, och sen måste man ha rena kläder att gå i också ;)

Idag har ja diskat lite å sen har ja varit hos mamma typ hela dan.. Gött det än att sitta här och inte göra ett jota :/ Hehe, mamma skulle kanske komma upp hit och bada sen :) dom ha ju inget så då kommer dom hit å badar, det stör ju inte oss eftersom det är gratis :) hehe..
Just det glömde berätta att det har snöat här inatt så det var helt vitt på backen imorse när vi vaknade, usch :/ Visst det är mysigt när det inte är blaskigt, utan det ska knastra under skorna när man går :) är det mysigt med snö! :D

Nu ska ja se lite tv :)
Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

~ Såhär såg det ut imorse ~



11/10

Nu har jag inte skrivit på hela helgen men jag har inte varit hemma :) Älskling å ja har varit i Mariedamm hos hans pappa å pysslat lite :) Helgen var verkligen mysig så inte helt fel faktiskt! ;D

9/10
Idag gick vi upp vid 8 å så bar det iväg mot Kumla vid 9 där Kim skulle jobba lite åt en kille så när vi blev färdiga där runt 12 så åkte vi till Kims morbröder Kent och Roger å hälsade på :) Sen ringde Ämma vid tre och sa att hon va på väg hemåt.. För jag skulle Äntligen följa med henne till stallet idag å rida! :D Haha! Vi har diskuterat det huur länge som helst å nu äntligen så blev det av :P Jag fick rida Storm, en isis och det är andra gången jag rider en sån :) Han kunde inte tölta men vad spelar det för roll? han var ju urmysig iaf ;D <3

~ Storm ~



Efter ridturen pysslade vi om hästarna lite och sen skjutsade Ämma mig till Lidl i Hallsberg där älskling väntade och sen bar det av hem till Willy och c/o :) Och jag trooor att vi kommer få en till familjemedlem snart ;) hehe.. Willy å dom har nämligen 2 kattungar där hemma å en av dom är vit med lite beiget i pälsen och långhårig :) och den tycker både Kim å ja om, så vi får se ;)

~ Kissebebisen ~


10/10
Idag har Kim, jag, Henka å Willy varit ute i sommarstugan å rivit tak, eller ja, inte jag men killarna har gjort det :)
Jag satt och gosade med Gizmo å så knöt jag snören i presenningarna :P hehe!
Och helt plötsligt ropar Kim -"Häftigt!"
Då har han hittat en liten fladdermus under taket :D värsta söt var den! och jag höll i den med handskar, så jag fick ta kort å sen la vi den inne i boden där det är mörkt så den fick va ifred :) söt!

Senare på kvällen så åkte vi en sväng till Monica och Håkan :) Och sen drog vi hem å spelade innebandy och pingis med några filurer :) Verkligen kul att lära känna nytt folk också :) hehe.. det blev att sova vid tolv, då räckte det för oss alla tror ja ;)

~ Fladdermusen ~




Idag har det inte hänt mkt.. Vi vaknade vid 10 å gjorde oss iordning för att åka hemåt.. Väl här hemma var det bara att hoppa in i duschen och äta nåt lite fort för Madde kom och hämtade mig vid ett så vi åkte in till Neptun :) och idag testade han väldigt mkt i longeringen, hehe! Men det får man väl ta ibland ;) buse..
Men Madde red väldigt mkt på honom idag :) Och mot slutet börja han finna sig i att han hade nån på ryggen för han såg avslappnad ut när de knallade ner mot stallet igen :) Ska dit imorron igen, så det blir häst av honom nån gång ;) hehe!
Och sen imorronkväll ska Alex å ja in till Örebro på MK möte :D Utbildning i Make-Up! Det kommer nog bli skitkul! :D Lära sig att veta hur man ska se ut till party å sånt där ;)


Ne, nu ska ja se på tv å sen soova :)
Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

~ Neptun <3 ~



7/10

En ny dag med nya möjligheter :)

Gick upp vid 8 idag för att ringa in till veterinären och beställa tid för vaccinering av Eros, men det tuta bara upptaget i typ en hel kvart så jag gick å la mig igen å vakna vid 11 när Madde ringde x) hehe! då gick jag upp, för man kan ju inte sova bort hela dagen heller.. Så jag prövade att ringa till kliniken igen å då svara dom :) så jag fick en tid imorron eftermiddag..
Gick upp iaf å duscha och åt frukost, å sen kom Madde och hämtade mig för vi skulle ut till Ann :)
Det gick skitbra idag verkligen, Neptun kunde till och med skritta när vi longerade honom :) hehe han har inte förstått det förut att man kan göra det tydligen :) haha! Å sen så satt Madde på honom medans jag ledde runt henne :D Ingen reaktion! Så han va verkligen duktig idag <3
Vid 11 imorron åker vi dit igen för vid 14.30 ska jag ju va hos veterinären med Eros, fick tid då :)

Och på fredag ska jag förhoppningsvis följa med Ämma till hennes pållar å rida :D Äntligen!! Vi har bestämt det för läänge sen men det har inte blivit nåt med det xD haha! men nu så! :D

Ne nu ska ja kolla på mina andra sidor å sen ska ja se på tv :)
Hade bäst för oss som gilar häst!
Pusss

- Lovisa

~ Neptun idag ~


6/10

Okej, okej! Nu var det ett BRA tag sen jag bloggade.. håller med Ämma, jag är också skitdålig på det x) Men nu har det varit saker som har hänt hela tiden :/
Enjoy it!

26/9
En underbar dag har det varit! :D Lottiz och jag har varit till Expo Stockholm och stått där från 8 till 15.. Vi fick en gecko såld, inte mkt att hänga i granen men det är kul att bara vara där! :) Dessutom hade vi ju väldigt kul i bilen dit och hem så det blev ju bara ett + i kanten :D
Vi packade ihop vid tre och drog sen hemåt.. Vi var hemma vid sju så det blev inte så sent :)
Jag kommer sova gott ikväll iaf ;D

27/9
Har packat massa saker nu eftersom vi flyttar snart :) gött! Komma till nåt nytt å se hur det är där.. Så nu står det kartonger i hela hallen å det är skitjobbigt :/ får nästan panik ju! Men nu förstår ja varför mamma hatar å flytta xD hehe! Ne men nu kommer vi nog inte flytta på ett bra tag :) förhoppningsvis..

28/9
Idag har jag jobbat till fyra med Maddie :) det var en möblerad lägenhet vi fick städa och den skulle städas som en flyttstädning, fan va jobbigt det va, man visste ju inte var man skulle börja :S men men den blev färdig tillslut iaf.. Sen varre bara att åka hem och börja flytta saker till nya lägenheten för jag va å hämtade den förut :D Wiiie! Äntligen får man bort saker härifrån! hehe ;)

29/9
Idag åkte mamma, Kim å ja till gamla lägenheten och började storstäda för klockan halv 1 skulle besiktningen vara, så det va bara att pallra sig upp vid sju å börja slita :) Sen ringde Päivi vid 8 å frågade om jag kunde jobba så Madde kom å hämtade mig vid 9 och så åkte vi neråt.. Vi jobbade med Alex eftersom hon var själv :) det gick bra och var färdiga vid ett nån gång :) gött att sluta tidigt, då hinner man ju göra lite mer :)
Sen var det bara att åka till nya lägenheten å packa upp de saker som vi behöver mest.. och kunde jag så skulle jag ge mamma guld och gröna skogar för det hon har gjort den här dagen :D Älskar dig <3

~ OKTOBER ~

3/10
I torsdags tvättade vi massor å det fick knappt plats nere i torkrummet, haha!! xD mamma kom hit till och med för att jag var galen! xD HAHA!! Men men de gick (Y)
Idag har Kim, Robert å jag varit till BodaBorg å lekt av oss lite :D HAHA! vi fick hela 3 stämplar x') Jag har ju inte varit där på evigheter så man är ju lite rostig ;D Men kul varre så det måste göras om! Sen har vi börjat planera in Lasergame lite smått också :D DET är kul!

4/10
Vill först och främst säga grattis till älsklingen för vi firar nämligen 2 år förlovning idag ;D <3 Älskar dig!
På eftermiddan åkte Madde å ja till faster Ann för hennes hingst Neptun ska ridas in så Madde å ja ska hjälpa henne med honom eftersom hon har så mkt att göra endå och hon har inte riktigt tid, men det är ju Madde som kommer få göra det mesta av jobbet :) Det blir säkert bra! Idag var han varit jätteduktig :) Madde longerade honom först å sen hängde hon på honom och vi ledde runt han i boxen.. han såg väldigt fundersam ut men gjorde inget så vi är nöjda för dagen :) hoppas bara han är lika trevlig nästa gång! hehe..



Idag ringde chefen mig vid 8 så det var bara att pallra sig upp å äta frukost :) Alex hämtade mig vid 9 så jag slapp ju stressa :) (Y) Slutade vid ett typ sen åkte jag hem å väntade på att klockan skulle bli två så ja kunde gå ner och slänga på en maskin tvätt, igen xD hehe! Kim och jag gick sedan upp till Pilgården för jag behövde fler p-piller.. När jag var färdig där så gick vi och hämtade cyklarna vid den gamla lägenheten så nu är Allt borta därifrån :) Vi cyklade och handlade å sen åkte vi till mamma och åt, mumma!

Just ja! Har glömt att berätta att jag kaanske ska söka utbildning i Dingle på västkusten :) Hästhållning för vuxna, 1 år på distans, det skulle ju passa mig perfekt! :D Eftersom jag ångrade mig att jag inte valde Häst på Kvinnersta så kan det ju bli nu ist ;) Men jag vet inte :/ Visst min kusin bor där så ja kan nog eventuellt sova där när jag behöver men jag vet inte :( Har sån ångest! Vet inte hur jag ska göra :( Vi får se..

Imorron ska iaf Maddie å jag in till faster å arbeta lite med pållen :) Skönt att komma från denna hålan ett tag och ut i skogen där det är lugnt och tyst..

Ska kolla Tv nu!
Hade bäst
Pusss

- Lovisa

~ Neptun in action ~


RSS 2.0