7 Februari 2013

Nu så gott folk är dopet över o Ronja va så duktig och så snäll, som alltid då ;) min lilla älskling! Finns ingen kärlek som är så stor som till dig mitt hjärta <3
 
Jag är ju inne på min 3:e dag nu som "hästägare" till Timber, och det går superbra! :) Han är så snäll lille kotten <3
Sen har ja hittat en tjej som ja hoppas vill fortsätta hjälpa till med Chero, Malin heter hon, ja tycker det går jättebra mellan de två, o hon gillade honom så det ska nog inte vara någr problem! Kul! :)
I tisdags var vi i ridhuset o trimmade lite, o Timber lossna o blev så himla fin mot slutet av passet, jag är nöjd ännu! ;) Igår red vi ut en sväng som va det mysigaste jag varit med om! Det blev att trava o galoppera ganska mycket, riktigt kul att det funkar! :') <3
O gudars va fint det var när träden hade "täcke" över sig! Så isolerat, så tyst...
Haha men det va kanske inte fullt så trevligt när matvraket Timber va tvungen att stanna mitt bland träd som hängde över stigen vi gick på o fastna med huvudet på nåt konstigt vis, haha men han kom loss själv, tur va väl det eftersom jag låg ner över halsen för att jag inte såg ett skit av all snö som öste ner från de träd vi gick under :D Goa häst <3
 
Idag fick dom en vilodag, så åkte jag upp o nattade dom förut :) Imorron blir det att rida en tur med Carina, så vi får se vart vi rider, antingen i ridhuset eller en utetur.. Det visar sig!
 
Sanna: Hoppas ni har det bra därborta i Australien! Vi saknar dig här hemma <3
SÅ se till o blogga nu så vi ser att ni lever o mår bra! :)
 
Nu ska ja kika på Fråga Olle-dokumentären, ibland är det ganska sjukt folk som är med, haha intressant :D
 
- Lovisa
 
 
 
Lilla Timbert ;)
 
 
 
 
 

1 Februari 2013

Hallon alla ni!
Jag har haft ganska mycket o göra dessa dagar, veckor ja inte bloggat.. Planering inför dopet som är nu på söndag, rida så mkt ja kan med Sanna så ja vet någorlunda var ja kan rida o inte, o sen massa andra planer.. hehe :) Och nu på Måndag börjar allvaret med att va hästvakt i några månader tills Sanna kommer hem igen, pirrigt, nervöst men roligt på samma gång. Det ska nog gå bra :)
 
Det är ju även dop på söndag som sagt, lillan ska få vatten över huvudet ;) Hehe stackarn! <3 Men det blir så bra så :)
Sen blir det dopfika efter det! O sen kommer nog mamma Lovisa vara helt slut ;) Skönt sen när det är över!
 
Och som de flesta vet ska jag plugga till Hundinstruktör, ska bli så jäkla kul! Jag är taggad till tusen, wiie! :D
Det börjar nu i Maj o är på halvfart, så det blir massa plugg o träning på eget bevåg. Så är det någon som vill vara frivillig o låna ut sin vovve till mig sen när det är dags, hojta till! Det behövs några ekipage för att jag ska få in det i ryggmärgen ;)

Så detta känns så himla bra! Hoppas jag klarar tågresorna osv sen när ja ska vidare till Gbg.. Men ja, det Ska gå bra har ja bestämt!
Sen har ja lite fler planer, meen, de håller jag för mig själv ett tag ;)
 
Ne, nu ska ja ta o kika lite mer på tv o sen blir det bingen, för det blir stallet tiidigt imorronbitti ;)
Puss o Kram skumbanan <3
 
- Lovisa
 
Några bilder på min älskling! Världens bästa du, vad mamma älskar dig! <3
 
 
 

RSS 2.0