28/11

Tjolahopp!
Har inte mkt att skriva men lite iaf ;)

Det har inte hänt så mkt de senaste dagarna :) *surprise surprise*
Har jobbat lite men mest pysslat här hemma ;) Har ställt fram lite adventsljusstakar i fönstrena så jag kan väl hålla med om att julen är lite mysig iaf ;) hehe!

Va till Hööks idag också :) Köpte lite grejer, bl. a en reflexväst till Eros, som också måste synas nu i mörkret ;) <3

I väntan på att Alex ska ringa så ska ja nog ta och äta nåt :)
Hade bäst!

- Lovisa

~ Jan. -09 ~


24/11

Nu varre ett tag sen ja bloggade, men ja har inte riktigt tid och ork längre :/ tyvärr.. men ja skriver när ja skriver ;)

Rider väldigt mkt nu :) skoj skoj, och det går framåt! :)
Ska börja komma igång med Neptun också snart är de tänkt.. han har gått å blivit tjock xD Haha! Så det blir att ligga i! ;)


Sen har jag ju även fyllt år! Och idag fick ja en lite försenad present.. En Mini-fotostudio! :D Jag är skitnöjd! Äntligen kan ja fota mina små älsklingar ;) <3
Nu fattas det bara 2 objektiv, ett stativ å sen en väska till de också xD haha!


Jag har även börjat jobba lite kvällar nu så det är gött :) Lite pengar är aldrig fel (Y)

Och på lördag blirre förhoppningsvis Ullared med Älskling å svärmor :D Gött! Så man kan inhandla julklappar å nödvändiga saker :)

Det blev lite smått å gott ;)
Och nu blirre teve å sen sova!

- Lovisa

16/11

NU NI!! :D Nu var det verkligen lääängesen jag bloggade.. sorry :/

Men det har inte hänt så jättemkt men lite iaf ;)

Jag har ridit ganska mkt nu och det går bättre och bättre tycker jag :) Scarlett är verkligen en helmysig pålle när man lär känna henne ;) <3

Var även ute hos Neptun här för några dagar sen å han har verkligen blivit annorlunda :) Helt lugn å värsta go! <3
Och såret läker jättefint :) (Y)

I lördags va jag, Kim å Lottiz till Norrköping Expo för reptilmässa :) Skitkul som vanligt! Sålde inte många ödlor men en iaf, sen var det några bokningar som blev hämtade också :) Nu ärre ingen mässa förrän i Januari :( Längtar redan kan ja säga!!
Sen kommer vi kanske få tillökning i familjen (A) haha! ;)

Igår dessutom så hade jag min första hudvårdsklass!! :D IIIH! Det gick verkligen skitbra! Sålde för ganska mkt så jag är helnöjd :) Sen hade jag ju kunder som gjorde att klassen blev lättare att hålla.. Tack så mkt hörreni, det hjälpte verkligen! ;)
Ni som inte hängt med så har jag nämligen börjat jobba med Mary Kay, ett kosmetik- och hudvårdsföretag som har hållt på sen 1963 :) Och jag garanterar, det är Superbra produkter! Ni ångrar er inte!

Hör gärna av er om det verkar intressant :)
Idag har jag dessutom haft körlektion, och nu har jag kommit en bradig bit på väg :) Gött att körkortet snart är avklarat (Y) Man blir inte så beroende av andra då :)

Och nyligen så kom mamma, ja å Kim hem efter att ha jobbat lite :) Städade nere på Järnverket.. Och det gick prima!

Hehe det blev lite jag skrev iaf, haha! xD
Men nu ska ja se på Ullared ;D
Ciao

3/11

Nu är det redan 3:e November, shiet va tiden går! Snart min födelsedag ju ;) hehe..

Det har inte hänt så mkt.. Har varit i stallet nu sen i söndags tills idag.. Marie va med i söndags och igår och det gick jättebra :) Idag tog ja Scarlett själv och vi gick ut å gick en runda, det gick så bra så ;) Hon bara traskar efter som en hund :D hehe söt <3

Och idag har Kim åkt till Mariedamm å ska stanna där tills söndag.. kommer bli tomt :/ <3 han skulle hjälpa Lollo och byta bromsskivor eller va de va :) och sen skulle han hjälpa far sin med att lägga tak på deras sommarstuga så det inte regnar in :)

Aja nee nu ska ja kolla lite tv å sen soova för imorron blirre jobb å sen rensa mitt rum hos mamma :) Gött, så det blir gjort ;)

Puss hej!

- Lovisa

~ Scarlett ~


RSS 2.0