31/5

Tjolahopp! Igår hände inte så mkt, förrutom att ligga och steka i solen hemma hos mamma ;) trodde ja aldrig skulle bli brun eller bränd men de har ja tydligen blivit nu ;D hehe.. Kanske inte ska vara såå mkt i solen :)

Idag händer iaf inte så mkt, ska packa inför skolresan som går av stapeln imorronbitti klockan 09.00 :) Spännande å se vart vi ska :D Håller på och tvättar lite nu, så det är klart sen :) duktiga jag!
Förresten så ringde Lisa igår.. Och det visade sig att hon blev balens prinsessa! (det fanns ingen drottning) :D Grattis gumman! <3 Hoppas ni hade skoj igår.. själv va ja hemma å titta på Irene Huss xD Skönt de me :)

Faan va ja saknar ridningen! :( börjar blir riktigt rastlös nu alltså.. Men nästa vecka ärre tänkt att ja ska börja lite smått igen å se om det har läkt helt :) tänkte inte börja galoppera det första ja gör men ja tänkte iaf se hur det går med magen :) Längtar efter att pröva schabraket som ja köpte åt Troy ;D <3 Saknar dig så mkt!

Aja nu ska ja gå och hänga tvätt å sen ska ja sätta på en till maskin tror ja..
Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

29/5

Jaa nu har jag inte skrivit på ett par dagar som vanligt :/ men det får ni ta :) har inte hänt så mkt förrutom att jag lämnade in sista resten från skolan i tisdags! :D så nu är ja helt fri från allt! Wiie! :D
Sen igår så va ja med Alex på terrängträning i Trossnäs å då prata ja med tjejen som ville köpa bilder av mig, å hon sa att hon ville ha de 4 bästa men ja tänkte skicka med 2 extra iaf för att va snäll :) Så nu håller ja på å lägger in bildera från igår å sen tänkte ja fixa med de bästa, och sen ska ja hem till mamma å sooola! :) måste ju bli brun till nästa fredag ju xD

Skulle egentligen med Cindy in till Kga idag men hon hade inte tid så vi ska in imorron en sväng :) Hoppas Alex å ja åker till Örebro iaf å köper biljett till Frimis nästa fredag, om det nu finns nån kvar.. Det släpptes 3000 å i förrgår varre 80 kvar :S så vi får hoppas! Skulle va skitkul om du följde med :D måste kolla upp det..

Men nu ska ja fixa med lite bilder sen ska ja åka! :D
Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

~ Skutt skutt :D ~



26/5

Igår hände det typ ingenting.. Älskling skjutsade in mig till skolan för ja skulle bara hämta ett par papper som gäller från och med nästa vecka.. shit alltså! Jag tar studenten nästa Fredag!! Herregud :D Men det är blandade känslor.. det kan ja ju säga :/ Det ska bli skönt att komma ifrån skolan men absolut inte kul att lämna klassen :( usch.. ja kommer va dyngledsen :'( Hoppas bara man kan hålla kontakten med alla!

Sen efter ja hade hämtat papprena så åkte vi till Marieberg och kolla efter ett skärp men ja hitta inget :/ Får åka till Karlskoga nån dag.. det är mitt sista hopp!
När vi kom hem la Kim å ja oss i solen å götta ;D Måste bli brun till studenten ju!



Idag har ja varre i skolan eftersom ja skulle göra klart min absolut sista rest :D så nu är den borta! Bara att ta det lugnt tills ja slutar nu ;D Gött!
Sen efter det så åkte ja hem, va hemma vid 11.00 å då åt ja å Älskling lite nudlar.. Förresten! Vi firar 2 år idag :D Grattis Älsklingen min <3 Vi har inte gjort nåt speciellt men endå ;)
Efter vi hade ätit så gick vi å la oss å ja ställde klockan på 12.30 för ja skulle till frissan 13.00 :) Så nu är ja nyfriserad! :D

Åkte sen hem till mamma å tvätta å diska :P så ja har gjort lite nytta idag ;D
Sen ja kom hem har ja suttit här :) Och nu ska ja käka popcorn :D

Hade gött allihopa!
Pussss

- Lovisa

~ Nyfriserad Lovisa ~



~ Bakifrån ~



24/5

Jaa idag var det tävling på Christinehamns ponnyklubb och jag var där med både Cindy och Alex :) Det gick jättebra för båda på framridningen.. Men det var som att trycka på en knapp när de kom in på banan för 90 cm klassen, ingen ville hoppa :/ Det slutade med att Sequel ställde sig rätt upp å gick över.. Ingen kom till skada men endå :( Så jäkla surt.. Alex blev diskad å sen var det Cindys tur och hon vägrade ut sig på 5:e hindret tror ja.. Båda ville starta om men bara Cindy fick eftersom Alex hade gått över så fick inte hon starta om i den klassen :S Cindy tog sig över alla hinder på omstarten, dock med några rivningar men de gick iaf! Cindy fick driva väldigt mkt, men ja tror hon är väldigt nöjd tror ja :D jag tyckte de va jätteduktiga!

På 1 meter klassen så började Sequel knövla efter 1:a hindret så Alex tyckte det va lika bra att utgå.. Cindy startade också den klassen men hon gav upp efter 3:e hindret för hon hade varken ork eller lust att pressa runt Gala i en klass till när hon hade varit så duktig i första klassen :) Så det blev inga rosetter men  vi klara dagen iaf :D Fler bilder hittar ni på min bdb :)

Sen när ja kom hem så la ja in bilderna på datorn å sen somna ja.. ja va helt slut efter dan xD Btw jag va inne till Expert i förrgår och bytte minneskort i kameran så nu slipper jag allt krångel ;D (Y)

Nu ska jag nog ta och äta något och sen börja läsa boken ja fick låna av Alex :)
Funderar också på om ja ska gå till skolan imorron eller inte? :/ det visar sig..

Hade bäst allihopa!
Pusssss

-
Lovisa

~ Cindy & Gala ~



~ Alex & Sequel ~



23/5

Jaha ska berätta lite om vad som har hänt de senaste dagarna :)

22/5
Va med Cindy till Karlstad å va på både Färjestadshopen och Coop och kolla på hästgrejer :) hittade massor ja ville ha men som vanligt har man inga pengar.. blir faan galen på det >=( Men men sen åkte vi in i Karlstad för ja skulle köpa en sak å mammas kompis.. jävel va stort det är! :O man går ju nästan vilse ju xD Men vi klara det :D hittade några skärp också men det va fel på varenda ett ju :( lite surt.. Sen åkte vi iaf hem å soov ;D



Idag har ja varit med Cindy hela dan :) Vi åkte in till Granngården vid 10 när det öppna.. och där hitta ja ett schabrak som bara kosta 49:- så ja tog det direkt :D Det är beiget och kommer passa Troy skitbra <3 Sen åkte vi hem och Cindy släppte av mig hos Kim å sen åkte hon hem å tvätta å greja.. Sen åkte Kim å ja hem till henne för att se på hennes lägenhet :D Jävel va snyggt det va! :D
Kim tog med sig Cindys hund hem å sen fixa Cindy å ja i tvättstugan å sen åkte vi upp till stallet för Cindy skulle rida å fixa lite grejs.. Efter det slängde vi in sadel, träns å allt det där som ska smörjas, och så släppte Cindy av mig hos Kim å sen åkte hon hem.. Sen hämta hon mig efter typ 2 timmar igen för att vi skulle upp å fixa klart i stallet å bada Gala osv ;D :) Så nu är allt klart inför imorron!
Lisa kom även en sväng idag och hälsade på :D Skoj att få se henne igen!

Nu ska ja fixa mackor till imorron eftersom det är täävling ;D
Harre gött, pussar!

- Lovisa

~ Cindy & Galadriel xx ~



21/5

Nu har ja inte skrivit på ett par dar igen men det har inte hänt nåt speciellt förutom idag :)
Jag följde med Alex när hon skulle träna terräng i Trossnäs :) Det var verkligen skitfint, och så jäkla bra underlag! :) Verkligen perfekt för hästarna att galloppa på.. Både Semlis å Alex va jätteduktiga idag ;D Nästan inga problem alls, iaf inge larv av Sequel :) Och efter träningen kom en tjej fram till mig å fråga om jag hade tagit kort på dom, å sen fråga hon om hon fick köpa de bilderna av mig :D Värsta gött! Ja blev helt chockad för hon är den första som frågar det :) Så nu gäller det att göra dom fina å sen sätta ett rimligt pris på dom.. Men jag vet inte vad? :/

Sen åkte vi hemåt å stanna på Mc'die och åt.. Åker vidare hemåt, lastar av Sequel å åker sen hem hit till mig för att vi skulle lägga över bilderna till datorn å sen till ett USB så Alex fick dom :)
Då ringer Alex mobil å då ärre en från Mc'donalds i Våxnäs som ringer och säger att Alex har glömt sin plånbok där!! Så det va bara å åka till Karlstad igen xD HAHA!! Lyckat! Men vi hade skoj idag :D Eller hur gumman? :)

Har lagt ut lite terrängbilder på min bdb som ni gärna får kommentera ;)

Nu ska ja soova! Är helt slut efter idag ju ;D
Pusss

- Lovisa

~ Alex å Sequel ~



18/5

Tjolahopp! :D

Nu är ja här igen :) Saknat mig? tänkte väl de ;) hehe.. jaa ja skrev ju som vanligt inget igår men det hände inget särskilt så de finns inge å skriva :)
Idag har jag varit på alerten ska ni veta.. jag vakna imorse.. åt lite å sen damma ja hela lägenheten å skura toaletten, de ni! :D I'm back! hehe.. Senare på eftermiddan åkte Kim å ja med Chili till mamma för Kim ska jobba resterande av veckan å ja vägrar verkligen att sova själv här :S usch.. läskigt ju ;) Förresten så har ja en nyhet, nej de har ja inte, för jag har två! Den första är att Chili är ingen han, utan det är en hon! :D blev helt paff efter att uppfödaren berätta de.. honor är ju oftast mer spralliga och ovilliga men hon är verkligen helt cool :D Och hon växer så det knakar! slänger upp en bild så ni får se :)

~ Visst är hon fiin? :D ~



~ Hennes nuvarande terrarium, hon ska få ett större snart :) ~



Den andra nyheten är att ja har sökt jobb i Karlstad.. Hööks ska ju öppna där i Augusti :D iiih! hoppas verkligen de blir nåt, skulle verkligen va skoj :) Allt tack vare Alex ;D <3

Efter hon hade åkt så satte Kim och jag oss i soffan å kolla film :) Å nu blirre sängen ;)

Goodnight!
- Lovisa



16/5

Oj oj oj säger ja bara :O nu har de gått hela tio dar sen ja skrev i denna blogg :S usch men det har hänt en del kan ja ju lova.. vet inte om ja minns allt men ja ska försöka ;)

7/5
Idag har ja packat inför helgen för då blirre klassresa :) ska bli väldigt kul faktiskt!

8/5
Jaa idag bar det av till ÖRÖ med klassen :) Vi åkte i fyra bilar.. Lisa och jag i en bil, Thomas, Carolina och Pelle i en, Adam och Musse i en och Robin V, Emil, Kajsa och Gräve i en :)
Lisa å ja låg i täten, med mig som kartläsare :D det gick skitbra faktiskt!

Iaf, vi åkte ner till Västervik där Lisas morfar Owe väntade på oss vid Coop så alla följde efter honom till hamnen där båten väntade :) vi packade ur bilarna å slängde ner det i båten och sen bar det iväg! Jag kan ju säga att naturen där är underbar! :O så jäkla fint med alla små holmar och skär där i vattnet :) Resan till ön tog ca 1 timme från hamnen :)

När vi kom fram blev vi välkomnade av Lisas mormor Elisabeth :) å så bar vi in väskorna i huset..
Lisa visade oss runt på ön och det var verkligen vackert :D och efter det åt vi massa gott och sen blev det bastu å festande :) ja drack bara tre Smirnoff men det dög, ja hade kul ändå :) däckade vid 01.30 å sov så skönt  ;)

9/5
Vaknade vid halv tio å då var frukosten serverad, härligt! Alla åt och sen gjorde vi oss iordning för dan :) Lisa, jag, Robin, Pelle och Gräve rodde ut till en holme typ 20 meter ifrån ön :) haha! löjligt avstånd men man kom ju inte över på nåt annat vis xD Vi inspekterade holmen och åkte sen tillbaka till ön till de andra och för att se på när morfar Owe rökte ål och lax, mums säger jag bara!! :O sånt har jag inte ätit på evigheter! Senare gick vi på en till upptäcksfärd och då ledde Lisa oss till ett ställe där man kunde vada över förr.. men nu var det inte vada utan jag tyckte det såg ut som man nästan fick simma xD det va bara Gräve och Lisa som gick över, vi andra stanna kvar :)
Resten av dan drack vi å slappade ;) å ja däcka tidigt som vanligt x)

10/5
Idag var det hemfärd :/ tråkigt för det va så skönt att bara ta de lugnt och slappa.. Men men de va iaf frukost vid halv tio som igår, sen packade vi och rev ur sängkläderna.. Satte oss ner en stund och tog det lugnt å sen bar vi ut alla väskor i båten.. Å sen bar det iväg till hamnen :/
Väl därinne så tackade vi för allt å åkte sen hemåt.. Vi mellanlanda i Norrköping på Mc'die och åt å sen var det raka vägen hem :)

Va helt sut på kvällen sen så det blev inte sent för mig i säng ;)

11/5
Skola idag igen då men denna vecka är lite roligare eftersom vi ska va i verkstan hela veckan + nästa :) Idag slappade vi bara typ.. började med service på Valmet 705 så alla oljor blir bytta å sen lite annat grejs också :) kom hem vid halv sex å då blev det till at ta det lugnt :)

12/5
Fortsatte med Valmeten i skolan idag men den är fortfarande inte färdig, det är inte bara att serva en traktor ju ;D
Komhem vid fem idag å tog de lugnt :)

Vid halv 11 fick jag magsmärtor men ja tänkte det går väl över, för ja har känt så förut men då har de gått över.. Kim och jag gick och la oss då iaf å så vaknar jag på natten av att det inte har gått över :( aj va ont de gjorde! Smärtan gick liksom runt naveln och fortsatte över magen :( jag väckte Kim å sen ringde ja akuten så vi åkte in.. Jag fick ett rum å sen kom en sköterska å kände på magen.. å jävlar va ont de gjorde när hon tryckte på höger sida.. men inte på vänster :S Hon misstänkte att det kunde vara blindtarmen men hon va inte säker så hon skickade in en doktor å han sa likadant.. Jag blev tyvärr inlagd och fick en infart (slang i armen) så de slapp sticka mig flera gånger :( Usch va rädd ja var för Kim fick inte vara kvar där, det va ingen besökstid förrän klockan 14.00 och klockan va liksom 06.30.. så han åkte hem å ja har aldrig varit ensammare förut :'( det va så hemskt! Sen somna ja..

13/5
Vaknade av att det inte va nån mardröm utan det va verklighet att jag låg på sjukhus verkligen :( Jag har aldrig tyckt att sjukhus är nåt roligt ställe.. Fick iaf duscha ida å de va inte heller kul för det kändes som man va en fånge ju :S usch, fyfan säger jag.. Väl inne i duschen bröt jag ihop för att ja va så rädd :'( Det här va inte alls kul, nu visste ja hur mamma kände sig när hon låg inne :(

Men men vid 13.00 fick jag opereras, och som tur var, var det blindtarmen som var orsaken till magsmärtorna, och det va skönt å höra :) Fick träffa mamma, pappa å Kim som jag hade längtat efter sen jag vakna :) <3 Sen åkte dom hem å jag sova hela natten ;)

14/5
Vaknade 06.00 av att det va en sköterska inne i rummet som tog bort mitt smärtstillande för det va slut.. sen vid 08.00 var det frukost å sen låg jag och löste korsord å tiden gick och sen varre lunch, usch! faan va ja hatar sjukhusets mat alltså :S värsta äckligt.. Efter lunch kom doktorn in å berättade att jag fick åka hem, tror ni ja blev glad eller?! :D Jag blev så pirrig så när kim kom vid halv ett så spydde ja som en gris och de gjorde ja till typ fyra.. sen bar det av hemåt :)

Natten spydde ja twice :/

15/5
Vaknade vid 09.00 av att jag inte alls va utvilad :( hade ju legat och vridit på mig hela natten så de va inte skoj..
Låg iaf mesta delen av dagen å magen mådde inte alls bra men ja åt som en häst å sen somna ja vid halv 11 :)



Idag då! :D Vaknade vid 09.30, heelt utvilad :) inget har stört mig inatt å de är gött! ;) Jag gick upp, åt frukost å sen duscha ja :) skönt att bli ren (Y) Sen har jag legat här hela tiden.. Tänkte upp å röra på mig efter detta inlägg :) Jag känner mig mkt mkt bättre nu i magen! :) Och såret kliar å det betyder ju att det läker och det är ju perfekt ;)

Men en sak kan ja ju säga, jag saknar Troy så in i helvete :( saknar ridningen över huvudtaget..Men som tur är så rider Sussie honom 1 gång i veckan så han inte blir alltför seg igen :) Men ja lovar er, snart är jag tillbaka så akta er! ;D

Nu ska ja upp å gå en sväng :) Hade bäst!
Pussss

- Lovisa

~ Min fina Troy <3 ~



6/5

Gud va ja är slarvig på att skriva :/ hm.. får skärpa mig.. men ja tycker egentligen det är bättre för då får ni ju mer å läsa :D hihi! Här kommer det händelser från i veckan :)

4/5
Idag skulle egentligen jag ha åkt till skolan klockan 10.10 med bussen men 7.20 ringer Cindy och undrar va ja gör och då hade det blivit kaos med jobb.. så ja ringde Håkan och sa som det var och sen ringde ja Carolina å hon skulle sluta vid 11.30 så då va de ju ingen idé och åka till skolan, för vi skulle bara prata om hur det gick i kursen som vi håller på med nu så vi skulle ta det imorron ist :)
Så ja klädde på mig fort som satan, gav Chili mat och borsta sen tänderna, gjorde mig iordning och pussade en döing hejdå xD haha!! ja vart klar på fan 10 minuter :) hehe, bra va? Hann dock inte äta frukost men det skulle vi iaf göra vid 09.00 så det va lugnt :) Jag jobbade till typ 14.00 å efter det tog ja det lugnt :)

5/5
Fick skjuts in till skolan idag av älskling och där va ja till 13.00 för då tog ja bussen till Centralen å sen åkte ja hem med 13.45 bussen till degerförs :) Ja hoppade av hemma hos mamma för ja skulle hjälpa henne med ett par saker och sen åkte ja med henne å pappa in till Kga för de skulle köpa ny micro.. Då frågar ja på hemvägen om vi kunde hämta den andra de har (för vi skulle ha fått den).. Då säger pappa att vi får ta den som dom köpte :O Så nu har vi en alldeles ny micro :D gött! Senare följde ja med Alex till ridhuset för hon skulle hoppa Semlan :) Bilderna blir bara bättre och bättre nu tycker jag :D Sen fick ja pröva å rida och det gick ganska bra faktiskt :)
Sen efter det bar det av hemåt å vila :)

~ Alex & Sequel ~



~ Jag & Sequel ~





Har jobbat hela dan idag :) gött! Börja 07.30 och sluta vid 16.00 :) många timmar och mkt pengar för min del :) Ja blev hämtad av Alex å sen fick vi väldigt många ställen å städa.. men jävel va fort det gick! :O hjälp, så fort har det aldrig gått å jobba :D
Sen kom ja iaf hem så Kim å ja laga lasagnette :) det dög att skicka te röva xD hehe.. nedå.. Sen iaf så åkte vi å hämta resten av bordet som min morfar köpte till oss i förrgår påen loppis i Fjugesta :D Det är jättefint! Runt, med 4 stolar å sen en iläggningsskiva så vi kan göra det större om det skulle behövas :) Det fanns jättemkt saker där så snart bär det av dit igen ska ni se ;D
Och nu sitter ja här och ska säga gonatt för nu ska ja ta en huvudvärkstablett å sen gå å soova :) ska upp tidigt imorron.. usch :(

Men men gonatt allihop och sov gott, för det ska ja göra ;D

- Lovisa


3/5

Som vanligt orkade ja inte skriva nåt inlägg igår men nu ska ni får läsa :)

2/5

Idag vakna ja ganska tidigt så ja gick upp å plocka lite å sen vid 12.30 kom Alex å hämta mig så åkte vi upp å red :) Som vanligt gick det superbra och idag menar ja att det gick superbra! Ja kunde korta traven skitmkt när vi red :D faan alltså va ja älskar den hästen! <3 Jag rös i hela kroppen ;D Det gick ju heller inte dåligt för Semlan å Alex så de får också en stor stjärna :D <3 Sen när jag kom hem så slappa jag mest å lite senare tog ja en promenad med Eros, Johanna och Molly :)



Sen idag då så gick jag upp vid 9.30 för att gå ut och pyssla lite i rabbatten som vi håller på att få bort :) orka knappt göta nåt men lite blev det :) Sen stack jag upp å duscha å sen åkte ja å Kim hem till mor å far för att äta middag.. Min morfar och hans fru kom så vi fick också komma å äta lite gott ;) Sen efter det så ringde ja Alex, men det blev tyvärr ingen ridning för mig idag för Troy och Odinn skulle flyttas till sitt bete så han fick vila idag :) Istället följde jag med och tog kort när Alex red Sequel :) Först skulle vi rida på banan men där hade Madde träning så vi fortsatte upp till Gryten där Alex träna vattenträning med Sequel, det gick skitbra! Så duktiga så <3

Vi red hem å sen åkte vi hem å kolla på lite hästgrejer på Hööks å Börjes :) *planerar* hehe! Just det! Chili har börjat ömsa skinn nu så han har ett färgglatt huvud :D hihi! Ja skulle mata honom förut för att se om han va hungrig, så Alex fick se en syrsa bli till kvällsmat ;D hehe!
Imorron blirre Marieberg med Alex för ja ska handla Studentklänning :) (Y)


Gonatt allihopa, nu ska ja mysa med min älskling <3

- Lovisa

~ Alex & Sequel Guess xx ~


1/5

Tjolahopp här är jag igen! :D nu har det hänt mkt sen ja skrev förra gången så nu måste ni läsa allt! ;D

29/4
Idag har jag jobbat från 07.00 till klockan 14.00 för det var kris på jobbet, alla va sjuka å lediga så ja fick hoppa in då och tur som det var att ja va ledig :D ja jobba med Alex å Madde, det gick priima! :) så jävla gött å jobba! Man känner verkligen att det är värt när man får lönen å sen får umgås med personerna på jobbet :) det är härligt! Sen efter jobbet var det bara att åka hem, byta om till ridkläder och åka upp till stallet med Alex :) Först red Alex till banan med Sequel å jag fota när de hoppa :) det gick jättebra för dom.. haha man behöver ju inte tala om en stund där xD Alex hade lite ont i baken dan efter ;D haha!! Ett gott skratt förlänger livet sägs det ju :) (Y)
Sen när Alex va färdig så red vi hem med Semlan å sen åkte vi upp och gjorde iordning Troy för nu skulle han få jobba :) Alex fick börja för han har ju varit väldigt jobbig med att gå över tågrälsen och lite saker så hon fick berätta hur ja skulle göra osv. :) och det funka kan ja säga! Sen fortsatte vi till banan och det gick verkligen hur bra som helst! :D jävel va lycklig ja är som får rida Troy :) min nuvarande drömhäst kan ja ju lova ;) haha! Först red Alex en stund å sen fick jag ta över.. Alex stod å hjälpte mig och det hela slutade med att jag fick honom i form i galoppen :D Jag rös kan jag lova!! Shit va underbart det var! :D Sen tyckte vi att det räckte för han hade varit så duktig hela den turen :) Tack Alex för en underbar dag! Den blev super! <3

~ Alex & Sequel Guess xx ~



~ Jag & Troy ~



30/4
Dagen började med Småföretagande som va den trögaste lektionen hittills.. gjorde inte ett piss :S kunde lika gärna åkt hem och jobbat där de behövde mig :( aja.. Kom iaf hem till 13.00 men då hade de redan gjort klart allt där så det va ju bra :) Sen satt ja å vänta tills klockan skulle bli ridning :) hehe.. Så Alex å ja stack ut på en lagom lång tur på både Troy å Sequel och det gick superbra idag ockaå! :D fan va ja älskar den hästen! <3 Han gick verkligen jättebra å Alex sa att vi hade utvecklas jättemkt redan så ja blev väldigt glad över den kommentaren :) Galoppen sket sig ju men bara han får upp balansen och får mer muskler så kommer det gå så bra :) Så detta blev också en superbra dag! :D


Sen till idag då :) Idag har älskling och jag varit superduktiga och tvättat hela 4 maskiner :D inte dåligt! Så nu är all tvätt borta :) (Y) Sen har vi varit å handlat och vi åt vitlökskroketter med bearnaisesås och kött till :) det blev mumma!
Nu ska ja ner å hänga tvätt, sen åka hem till mamma och pappa å gå ut med min lilla fis med Johanna och Molly å sen ska ja rida me Alex  för det är så jäkla gött ute :)


Hade bra allihopa!

- Lovisa


RSS 2.0