12 April - 2010

Tjolahopp! :) Tänkte slänga in ett litet inlägg nu medans jag ändå har det i huvet ;)

Jag är verkligen superdålig på att blogga, men det känns ganska tråkigt att göra det när det finns så få som kommenterar :/ men men.. Hänt både roliga och väldigt jobbiga saker..

Jag har fått körkort nu för er som inte vet!!! :D Fick det i torsdags, så nu äntligen kan ja köra var och när ja vill utan att be nån om skjuts ;D Det är såå skönt!! Läskigt är det men det är bara å köra så mkt ja kan :) Släpper nog snart!

Vi fick ta bort våran lille kisse Skuttan i Fredags.. Usch det va verkligen jobbigt :'( Hatar när djur dör/måste avlivas.. Det är nog fan det värsta som finns.. Men ja hoppas du har det bra där du är nu iaf... Älskar dig lille pantertanten! Saknar dig.. Sov gott! <3
Det har inte hänt så mkt på hästfronten mer än att jag har pratat med Dressyr-Madde nu så jag ska väl börja träna lite här framöver när Neptun har fått nya skor :) Och det får han på torsdag, äntligen! Har väntat ett bradigt tag nu... Letar efter dressyrsadel gör ja också :/ Hittar verkligen ingen som ja skulle vilja ha, o sen beror det ju på priset också :/

Har även fått jobb troligtvis :) Det är bara halvdagar (07.00 - 12.00) men det ska nog bli bra ;) Och jag ska fortsätta ha kvar mitt andra jobb också om ni undrar :) Åkte dit efter jag tagit morronen i stallet och va där till ett ungefär, sen åkte ja hem åt lite och vila, sen varre städjobb från fyra å fram till, nåt xD Kommer inte ihåg när vi kom hem, haha!

Men men nu ska ja sova.. är helt slut efter idag ;)
Gonatt!

- Lovisa

~ Våren är här ~


RSS 2.0