3/6

Nu var det som vanligt ett tag sen ja skrev men det har sin anledning :)

1/6
Idag bar det av på den sista klassresan och den började med att vi skulle till hemliga ställen runt om Örebro :) Vi skulle ut till en ö i slutändan var det sagt iaf :) eller ja, försagt heter det ju xD Vi va på olika studiebesök och det var helt ok, man blev väldigt trött efter några stycken men det gick :) Helt plötligt stannar vi, vid Ahlgrens sommarstuga? :S "Varför?" Undra vi.. "Men det va ju bara ett skämt att vi skulle ut till den ö" sa lärarna xD haha.. men det spelade faktiskt ingen roll.. det var urmysigt där vi va och vi skulle sova i ett stort militärtält :) Det va väldigt skoj! :D Men det slutade dock inte så kul när stackars Robin och Lisa blev väckta av att Emil och Robin hällde vatten över dom :/ så de fick sova i en blöt sovsäck å på blöta kuddar.. farligt ffs, man kan ju få lunginflammation :S men det va ingen fara, förrutom att Robin va sur på dom hela resan hem typ..
2/6
Idag blev vi väckta av både Pelle och Ahlgren klockan 08.30.. ouff :/ aja de gjorde väl inget.. sen ick vi upp, åt frukost, packa ner allt å sen bar det av på fler studiebesök och sen bar det av till skolan å där hämtade Alex mig, så vi åkte in till stan å köpte biljett till henne så hon kan följa med på  Frimis på fredag :) Snacka om att vi ska röja gumman!! Jävel va kul vi ska ha :DOch idag åkte jag till skolan så ja va där till 10.00 :) lämnade in lite böcker å sånt å sen planera vi hur vi skulle göra nu de sista 2 dagarna tillsammans.. Efter det åkte jag och Lisa till stan så hon fick handla studentkläder :) och hon hittade allt, tur det! :D Det är fan bara 2 dar kvar :S usch.. det börjar knyta sig i magen nu ju :( vill inte..

Sen bar det av hemåt med 14.45 bussen, och jag hoppade av i Kga för där skulle ja möta upp bror som också skule ha nya kläder :D Det var det snabbaste köp ja har varit med om xD det tog 20 minuter för Robert att hitta 1 par knickers, 2 T-shirtar och 1 par badbrallor :) Allt va skitsnyggt! Så nu har han också kläder.. han har ju växt asmkt ;)

Förresten så har jag sålt 4 bilder nu :D så ja har tjänat hela 120:- hittills ;D hehe bra bra!

Nepp nu ska ja duscha å sen soova :)
Puuuss

- Lovisa

~ Liljekonvaljer ~Kommentarer
Postat av: Alex

Vaaar e uppdateringen, vaaar e uppdateringen???

;) PUSS!!

2009-06-11 @ 22:22:07
Postat av: Gala

host skäääääärpning!? host

2009-06-17 @ 23:19:08
Postat av: Cindy

jag håller med dom, Lovisa har du tappat bort tangentbordet??

Pussssssss

2009-06-17 @ 23:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0