23/9

Nu har det inte gått såå lång tid sen jag skrev iaf :D hehe..

21/9
Idag har ja och Kim varit med Robert till Karlskoga, för han skulle handla lite :) Han hittade inlines, byxor och en tröja som han köpte :) Sen släppte dom av mig på trafikskolan eftersom jag skulle på teorin.. Usch va seg den va idag :S blö.. men nu är det iaf gjort och det var sista lektionen idag :) Nu gäller det bara att ta sig i kragen och fixa det andra själv..
Tog iaf bussen hem när det var slut å hoppade av hos mamma för att fixa lite saker och sen åkte jag hem där sängen väntade ;D

22/9
Idag har det varit en aktiv dag :D Vid 10 åkte Madde å ja in till Karlskoga för att springa runt där å glutta lite ;D Madde hittade ett antal plagg inne på H&M å jag hittade bara en leksaksmus till Tudor xD hehe, mkt!

Sen åkte vi hem å drack lite kaffe å bubblade lite å sen var det bara för mig att hoppa i duschen medans älskling lagade mat :) Sen kom Alex och hämtade mig så då drog vi in till Örebro till vårat första "riktiga" möte för Nya konsulter :D Vi fick våra nålar som bevisar att vi är MK-konsulter! Wiie :D Man blev väldigt stolt! Hehe!
Jag fick även hem mina saker idag :D Jag blev som ett litet barn på julafton xD haha! Det va så spännande att öppna kartongerna å se va som fanns däri ;D Så nu är det bara att sätta igång!



Idag var jag uppe vid halv 10 för jag hade körlektion 11.10 :D Wiie! Det var lite nervöst, men så kul! Det var absolut inte tråkigt iaf :D hehe.. vi åkte runt lite varstans å han tyckte jag va jätteduktig ;D "Du har väldigt mjuka vrister" sa han xD hehe, men det lät positivt iaf :D Så nu längtar jag redan till nästa körlektion!

Sen åkte jag med mamma å pappa hem å badade hundarna å sen åkte jag hem hit och diskade det som hade blivit.. Och nyligen kom vi från Lottiz för vi var tvungna att hämta syrsor :P Och vi ska på Expo Stockholm på lördag så det ska bli skitkul! Jag längtarrr! :D Då kommer det följa med en majsormsbebis hem också ;D + lite annat smått o gott!

Nu ska älskling och jag ut till Madde en sväng :)
Hade gött!
Pusss

- Lovisa

19/9

Jaa, det har ju hänt lite som vanligt :)

16/9
Tog det lugnt idag.. Inte mkt stress när man inte jobbar :) men lite jobbigt är det att inte ha nåt att göra eftersom jag är en sån person som vill hålla igång :/ men men.. Hämtade Lollo vid kvart i tio när hon slutade ikväll, trött va hon.. men det kan man förstå ;) Mys med Höök på tv blev det, sen sängen :)

17/9
Idag hann älskling å ja pyssla nåt här hemma, för helt plötsligt ringer Lollo och säger att hon vill bli hämtad för hon hade sagt upp sig.. så det blev till att åka in dit å sen hem å käka tacos och Kim å Lollo tog ett par öl medans jag drack dricka :) hehe.. Mys framför tv:n med Höök i rutan blev det :)

18/9
Idag har jag jobbat :) Jobbade med Alex ;D <3 Och vi hade kul som vanligt, haha! Det är sånt som får en att längta till jobbet :) att man vet att man kommer ha kul!
Efter jobbet åkte jag hem å bytte om å sen cyklade jag till mamma för att ge djurena avmaskningsmedel å sen blev ja hämtad av Alex för vi skulle in till Kga och handla kläder till våra klasser vi ska ha :D Alex hittade allt hon behövde, det vill säga: Kjol, kavaj, strumpbyxor och ett par skor :D och jag hittade en kjol, ett linne, strumpbyxor och ett armband.. Ska handla en väst och en blus på måndag när Robert, Kim å ja ska in dit :D Vi kommer bli så snygga! Eller hur Alex? :D <3

Efter kga var det bara att åka hem och byta om till ridkläder för jag skulle nämligen rida Gala och se hur hon har förändrats :) Och jag lovar, det kändes redan i skritten :D Och galoppen var helt underbar! Ujujuj va fin hon har blivit den pållen :D

Senare nu så har jag suttit i telen kanske 40 minuter för jag har fixat alla produkter som jag behöver från Mary Kay :D Fixade både till mig å Alex för hon hade inte tid men det är lite problem med Alex kort, men jag hoppas det löser sig :/ Du måste ju också komma igång! :)
Så nu kommer beställningen förhoppningsvis i veckan, IIIIIHH! Det ska bli så spännande att se sakerna! xD haha!

Sen åkte Kim, jag å Jonas upp till Alex å överraskade henne ;) Och där satt vi ett bra tag och pratade :)
Åkte sen hem till sängen och sov ;)



Idag har det inte hänt mkt alls faktiskt.. Har tvättat väldigt mkt :) Så nu är det borta, skönt! Sen har jag läst lite i teoriboken och jag orkar bara ett 20-tal sidor å sen blir jag helt trött :( usch, det är jobbigt... skönt att det är sista teorilektionen nu på måndag :) För sen blir det till att plugga på datorn där å sen ska ja ju köra för första gången på körskolan på onsdag :D Spännande! Lite pirrigt börjar det bli faktiskt :D hehe!

Nu sitter jag här och har precis studerat klart när CHili har ömsat :) Gud va jobbigt det såg ut att vara :/ hon fick verkligen ta i och sen hade hon svårt att få tag i skinnet på tårna.. Men fin blev hon! :D <3

Nepp nu ska jag vila ögonen en stund tror ja ;)
Pusss


- Lovisa

15/9

NU VAR DET ETT TAG SEN!! ;) jag vet det va de verkligen :) jag SKA skärpa mig.. men ja har fan ingen lust att blogga vaaarje dag tyvärr ;) men som sagt, ja ska försöka!

Den 6:e hände det inte så mkt, det var anledningen till att jag inte skrev nåt inlägg :)

7/9
Grattis till bror som fyller 17 år idag!! :D <3 Han fick tyvärr inget av Kim och mig idag men han följde med oss in till Kga för att vi skulle köpa ny tv så han fick välja ut ett par nya hörlurar och de blev ganska dyrt ;) 679 spänn! haha men det blir nog bra :) Av mamma å pappa ska han få ett par inlines, så detta blir nog bra!

Va på teorin också :) Gick väl bra men nästa gång ska vi prata om bromssträckor å sånt där.. blö! DET är tråkigt om nåt i teorin :/ hatar matte..

8/9
Idag har Karin varit här och har demonstrerat Mary Kay-produkter :) Det var Alex, Åsa å ja som hade en liten myskväll här och prövade produkter så det rök om det ;D hehe! Men det va verkligen skitkul och det slutade med att både Alex å ja ska börja jobba för Mary Kay :D wiiie!! Så vi får se om det går bra för oss! Men det gör de nog ;)


11/9
Idag va ja ledig som igår och i förrgår, och då hände inte mkt, anledningen till att ja inte bloggade :)
Efter Alex hade slutat så åkte vi in till Örebro vid tre för att träffa Kattis, direktorn för uniten i Örebro, Pink bubbles :D Och hon är helt underbar! Värsta snäll och sprallig :D
Så vi satt där och pratade om allt möjligt, vi berättade om vilka Alex å ja var och va vi gjorde på fritiden osv :)
En timme gick jättefort verkligen! Och detta peppade oss att börja med det här Ännu mer! :D
När vi kom hem så stack vi till Jonas en sväng å checkade läget där :) Vi kollade på Ice Age 3, och den va skiitbra! :D Jag älskar Sid! <3

12/9
I helgen sover jag hos mamma för Kim är i Askersund hos en kompis så ja sover inte i lägenheten då ;)
Har varit med Alex, Jonas och Brattén idag och vi hade kuul! :D Vi spelade Guitar Hero å Alex å ja va bäst på det! xD <3 Skoj hade vi :D

14/9
Idag har det hänt lite :) Jag jobbade till ett typ å efter det var det bara att åka hem till mamma å packa sakerna å sen åka hem till lägenheten där älskling förväntansfullt väntade ;D <3
Det blev ingen teori idag förresten eftersom Alex å ja skulle på vårat allra första, riktiga, möte med Kattis, directorn för Pink Bubbles :) Så när ja kom in varre bara att kasta sig in i duschen och göra sig iordning för att sedan bli hämtad av Alex och brumma in till Örebro :D
Man lärde sig verkligen mkt av bara detta mötet och man fick så mkt bra tips :D Så nu hoppas vi på det bästa! Eller va säger du Alex ? :D <3



Idag Har det varit lugnt :) Vaknade vid halv 11 å gick upp och åkte till Kga för att handla lit.. Sen släppte vi av Lollo vid hennes jobb å sen åkte älskling å ja hem :) Sen efter en stund när vi hade kommit hem så kom Madde på fika :) Så satt och pratade lite, eller ja hon satt å ja sprang runt å packade ner lite saker i kartonger :) Det är ju flytt snart ju! :D Härligt! Då får vi se hur det blev med tapeterna ;) Spännande!

Efter vi Madde hade varit här så stack Kim å ja hem till mamma några timmar å sen åkte vi hem å bara tog det lugnt.. Alex å Jonas kikade hit så vi satt och kollade på Idol :) hehe.. vilket folk det finns, men de kan ju va kul att se sånt ibland också!
Sen var det bara att åka in till kga och hämta Lollo å nu sitter vi här och kollar på Höök, älskar den serien! :D

Jag vill ridaaa!! Hatar att vara hästlös! :(

- Lovisa

~ Tottie ;D ~


5/9

Tjolahopp på er alla som läser min extremt intressanta blogg.. Verkar inte som det iaf :/ men men jag berättar iaf vad som har hänt sen förra inlägget :)

2/9
Idag har det varit massor med folk här, för älsklingen fyller nämligen 23 år idag! :D Grattis pluttis, älskar dig <3
Jag är helt slut eftersom jag jobbade till ett också :/ Men dom stannade inte så länge så det va ganska skönt :)
Efter de hade åkt blev det till att ta det lugnt i soffan ;)

3/9
Idag har jag jobbat lite längre än vanligt och när ja kom hem så städade vi undan lite och torkade golv.. Så nu är det jätteskönt att gå på golvet kan ja säga :) inget grus eller damm under fötterna :D Sen blev det att ta det lugnt som vanligt ;)

4/9
Idag jobba jag till 12, gött! Sluta tidigt på en fredag är aldrig fel faktiskt ;D
Det blev till att plocka undan lite saker och diska för Kims mamma, hennes man å sen mormor och morfar skulle komma hit och fira Kims födelsedag ;) Det var verkligen jättekul att de kom! :) Längesen man såg dom nu.. 10 minuter efter dom anlände, kom Lollo hit :) Hon ska sova här i helgen pga. att hon jobbar inne på Transcom i Kga och hon bor i Östansjö.. inte så roligt att åka buss varje dag.. och sen är det ju skönt att få lite sovmorron :)

Lite senare åkte Kim, jag å Lollo upp till Lottiz för att lämna lite valnötssand som vi ska pröva till geckosarna :) Chili älskar det verkligen :D Hon är jättenyfiken och undrar va det är för gosigt att gå på ;) hehe! Men iaf, vi va där en stund för Lottiz kompis Rebecca från Tyskland var där så vi stod å babblade med henne också :) Sen när vi skulle hem så slutade det med att vi fick med oss lilla Misty hem ;D En vuxen, sprallig MS Patternlesshona som är urgullig! :D Jag ska ta kort på dom imorron så lägger jag ut som på Bdb sen ;) Eftersom vi inte tog pengar för ormen ja gav till Lottiz så sa ja att vi kunde byta så så blev det :)

På kvällen blev det lite dricka å sen drog Lollo på nån fest här i Degerfors och kom inte hem förrän vid kvart i 1.. Kul! Hon ska ju upp vid halv 9 imorronbitti.. Men men det ordnar sig säkert ;)




Idag har det varit en seeg dag.. Kim å Lollo är bakfulla, men inte jaag! ;D hehe! Lollo jobbar.. stackaren :/ Kan inte va kul att sitta där och må piss ;) Och Kim sitter vid datorn å nördar lite :) Det får han göra för efter jag har skrivit detta inlägg så ska jag gå och sova :)

Just det Misty vi fick hem igår, och Chili går jättebra ihop :D Verkligen skönt att det gick att ha dom i samma terrarium :) Tog lite kort på dom idag så de har ja lagt ut på Bdb redan ;)

Nu ska ja sova en stund! ;)
Pusss

- Lovisa

~ Chili <3 ~



~ Misty <3 ~


1/9

Yes då var det ännu en ny dag :)

Jobbade från 7 till 12 typ.. försov mig imorse men det gick bra iaf ;) Sen skjutsade Alex hem mig, och där blev det till att ta det lugnt en stund för att sen åka in till Kga med Kim och Robert för att handla lite tills imorron :) Då är det ju älsklingens stora dag! ;D <3 Så då kommer det folk hit :) kul! Vi brukar aldrig ha det här :/ ingen vill ju komma..

Glömde nästan! Karin ringde förut å pratade lite om att sälja Mary Kay produkter å ja vet inte om jag vill börja med det :D verkar väldigt kul iaf! :) Hon kommer hit nästa tisdag och demonstrerar, nån som vill va med? :) Max 5 tjejer ska vi va..

Har precis ätit jättegod mat som Kim tillagade :) Ris med tikka masala, mumma!
Nu tänker jag lägga upp lite bilder ifrån mässan i helgen :) Sen blir det att åka hem till mamma en sväng för att hämta lite trasor mm. för att kunna städa lite här tills imorron :)

Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

~ Fiin! ~


RSS 2.0