31/8

Jag säger bara en sak, helgen var UNDERBAR! :D Tack Lottiz, och hennes underbara familj, för att vi fick följa med ner och agera medhjälpare i montern på mässan :D <3 Vi hänkar på till Stockholm, det är en sak som är säker ;D

Ni som inte vet så var ju Kim och jag med våran ödlas uppfödare och hennes familj ner till Kristianstad i helgen för att gå på Sveriges största reptilmässa, Expo Syd :) Våran första, men absolut inte den sista mässan kan ja lova! :D
Den var superkul och det fanns så mkt att se på.. Djur som man aldrig har sett förr och djur man fastnade för osv. :)

Vi hade iaf jättetrevligt på kvällen i Fredags när vi kom ner.. vi var vääldigt sega efter att ha suttit i en bil i typ 40 mil så man kan väl förstå att vi va trötta ;) Vi gick iaf ut å käkade jättegod mat å drack gott så vi va mätta, lite smått runda om fossingarna och glada när vi gick till sängs på kvällen ;)

Sen på lördagen vaknade Kim å jag vid tjugo i nio och gick upp å packade väskorna, åt frukost och checkade ut från hotellet, medans Christer (Lottiz fästman) väckte ungarna :)

*Sen bar det iväg till mässan!*

Eftersom vi var Lottiz medhjälpare så fick vi komma in helt gratis och bland de första dessutom! :D inte lite gött för det! Så vi gjorde iordning allt som behövdes, som inte var mkt eftersom Lottiz hade varit där sen 7 :) Men lyckad dag blev det och det slutade med att jag fick med mig en orm hem å Kim köpte sig en spindel som är heelt underbart söt :D Ormen är en Thamnophis infernalis (Rödsidad strumpebandssnok) Och spindeln är en Grammostola Actaeon, vet tyvärr inte det svenska namnet på den arten, men supertrevlig är den iaf! :) Den är inte större än en enkrona än så länge ;)

Hemresan på kvällen gick väldigt segt i slutet men vi va hemma redan vid 12 så det blev inte så sent :) men vi däcka väldigt fort när vi la oss i sängen ;D hehe!

Sen igår skulle vi ha sovit ut, men nej då :) vi studsade ur sängen tjugo i tio å gick ner å satte på en tvättmaskin å började städa lite smått här hemma så nu har vi mkt kläder iaf ;) skönt när högarna försvinner!

Efter några timmar åkte vi till Lottiz som skulle fota både spindeln och ormen och det gick lite sisådär :) de ville helst inte vara stilla men några bra bilder blev det iaf ;)

~ Söt va? :D ~



~ DeVille ;) ~





Idag har jag jobbat till 16.. sen var det bara att åka hem å byta om å sen dra till teorin :) idag var det inte lika segt som förra gången iaf, då satt jag ju och gäspade konstant x) hehe!
När den var slut så åkte jag hem å sen åkte Kim å ja upp till Lottiz för att lämna ormen där :) Jag tror inte det är min typ av orm.. Hon är ju knappt hanterad å Strumpisar brukar ju vara rätt sprättiga av sig å de tycker inte ja om, då blir jag stressad å då stressar ja ormen å de vill ja inte :( Men Lottiz ville gärna ha henne så nu har hon fått en större låda att bo i å sen vet jag att hon hamnade i jättebra händer så ja oroar mig inte ett dugg ;) Jag är nöjd!
Jag pratade dessutom med henne om att jag är lite rädd för ormar sen min förra bet mig men så sa hon att jag skulle pröva att hålla i en majsorm en stund.. så det slutade med att jag stod där å gosade med en lite unge som ser ut som ett skosnöre typ ;D Det var en stooor skillnad på orm kan ja säga :) Den slingrade sig runt mina fingrar å va helt lugn :D Värsta söt! Så jag har gått och blivit förälskad, igen ;D <3
Så jag tror att det kommer följa med en sån hem från Stockholmsmässan när vi åker dit ^^, wiie!

Och en sak är jag nog gaanska säker på.. Jag kommer antagligen börja med geckoavel så småningom ;) hihi!

~ Majsorm, snow ~




Men nu ska ja soova!
Gonatt! :*

- Lovisa

26/8

Nu ni gott folk har det hänt lite :)

22/8
Idag var det Vulkanmarken, liksom igår :) köpte ytterligare 2 läderarmband :) va bara tvungen ;D hehe!
Vid ett var det Vulkanfest hemma hos mamma och pappa så blev lite livat där :) Älskling va i Kumla å jobbade lite så ja sov hos mamma över helgen :) <3
Sen blev det lugnt hemma för alla gick på fotbollsmatchen som var gratis denna dag :)

23/8
Idag har Robert å ja jobbat från 12 till halv sju :S jävlar va trött man blev efter ett tag.. Vi dammsög en hel hall som var enorm! Det var egentligen onödigt arbete, men ska det göras så ska det :) Vi fick ju trots allt 150:-/tim. så ja är nöjd ;D Men mot slutet blev det segt och dammsugarna gav dessutom upp så då ringde vi Päivi å sa att det krångla så då gjorde vi klart det som gick å sen åkte vi hem :)
Man somnade gott på kvällen sen ;)

24/8
Idag var det bara att gå upp klockan 6 och åka till mamma å hämta Eros för vi skulle till Karlstad för återbesök på ATG :)
Såret han hade efter pinnen är nästan helt borta, ni vet ju att förra gången så fick veterinären in hela fingret i hålet, nu fick de bara in en tops-topp i det :D Gud va glad ja blev! Och sen fick han ett nytt koppel :) jättefint! Av märket Hurtta så det va lite dyrt ;) men bra!
Sen bar det av hemåt å bara ta det lugnt :) Jag tog ju ledigt från jobbet så imorron ska det knogas igen ;)

25/8
Idag har ja jobbat tills ungefär halv två.. Sen var det bara att åka hem å byta om å äta och sen bar det iväg till frisören :) Jag blev verkligen nöjd! Jag klippte mig hos en tjej som nyligen har öppnat eget hemma hos sig :) Och jag kan verkligen rekommendera henne! Hon visste verkligen vad som var bra för ens egna hår :) Exempelvis mitt, jag har ju väldigt tråkigt hås som blir platt och som typ inte går och göra ett jota med.. Då sa hon att slingor ger håret mer stadga.. Så jag satt å sög lite på det och jag bestämde mig efter en stund :) Jag skulle pröva det ;) Så imorron blir det av :D Spännande!



Idag har jag jobbat till halv fyra och efter det var det bara att åka hem å byta om å sen skjutsade älskling upp mig till frisören igen för nu skulle jag slinga håret! :D Lite pirrigt var det eftersom jag inte har gjort nåt sånt med håret på flera år ;) Jag blev verkligen jättenöjd med resultatet! :D Håret blev lite ljusare fast det ser ut som det är mörka slingor av min normala hårfärg :) snyggt blev det!

Nu ska ja kolla film med Kim å myysa ;) <3

Gokväll!
Pusss

-
Lovisa

~ Va tycks? ~






21/8

Idag har man åter jobbat en vecka :) känns skönt att ha nåt å göra å sen så när ja får pengar som ska gå till körkortet också :) ännu bättre!
Det är även Vulkanmarken här ida å imorron så den gick ja på förut med Johanna :) skulle egentligen ha gått med Alex men hon blev sen så vi får göra det nån annan gång ;) det gör inge gumsi <3
Så nu är ja helt slut i ben å fötter ;) men ja hittade iaf 2 läderarmband, chips, billig kattmat och lite godis ;D det duger! ska köpa fler armband imorron tänkte jag :)

Nu ska ja kolla på TV :)
Pusss

-
Lovisa

~ Sunset ~



20/8

Nu har det hänt lite gott folk när jag inte har skrivit på ett par dgar :) både bra och dåliga saker faktiskt..

I helgen har det varit pubafton hos Kims pappa och det va urkul :D Kim å ja stod och agerade bartenders! ;D skitkul! skulle faktiskt kunna tänka mig att bli en sån, men när man tänker på vad som kan hända osv så struntar ja i den tanken..

Sen i veckan har ja jobbat men i måndags hände det en tragisk sak :(

Efter jobbet så gick ja en sväng med Johanna å hennes hund på promenad å när vi kommer hem så släppte vi dom ute på gården.. Eros hittar en pinne han vill ha å Tilda kommer bakifrån å hetsar honom så pinnen sticker rätt ner i halsen på honom :( Usch, ja fick nästan panik men han fick ur den själv å sen satt han bara å tittade på mig.. jag trodde han hade kvar nåt i halsen så ja kände efter.. Och när ja tog ur fingrarna ur mun på honom så var det blod på fingrarna så ja förstod att nåt va fel men ja trodde han bara hade fått sig ett litet sår för det va inte mkt blod.. När ja trodde det va bättre med honom så följde jag med Madde å Cindy upp till banan en stund för att fota och då mamma ringer och säger att Eros bara ligger i soffan å inte ville röra sig :( Usch, då ringde ja veterinären så Kim å ja ska åka in med honom.. Sent blev det, vi kom inte hem förrän klockan 01.20 på natten :/ Snacka om trötta vi va.. Men nu mår han bättre men det blir inga fler pinnar på gården iaf, det är en sak som är säker! :S Hela besöket gick på totalt 4245:- ! Inte billigt när det är narkos å hela köret med.. Men som tur är så betalade försäkringsbolaget typ 2100:- så det blir inte så farligt iaf.. Men det är min Kotte värd! Jag gör allt för att han ska bli bra igen <3 Så nu på måndag ska vi in igen å se om det har blivit bättre.. Hoppas det!

 

Och igår skrev ja in mig på trafikskolan så nu kommer det bli körkort av!! :D ja hoppar på teorin som börjar nu på måndag så ja hade tur :) sen har ja redan bokat min första körlektion redan, den 16:e september så det är ju en bit kvar, meen vafan, då hinner ja ju plugga på teorin så det blir klart iaf :) Gött!!

Och idag har ja jobbat å varre hos mamma en sväng, sen har ja bara softat :)

Och imorrn blir det vulkanmarken med min älskade Lisa som kommer hit och hälsar på :D har saknat henne mkt! <3

Nu ska ja duscha ;)
Pusss

- Lovisa

14/8

Ja blogga inget igår men ja hoppas ni tål det :) det är så mkt på jobbet å sen ska man rida osv.. så ja är helt slut när jag kommer hem x) hehe!

Jobba iaf igår från 7 till 15 igår och det gick bra :) Sen var det bara att åka hem å byta om till ridkläder å bege sig av till Elins stall där Dolly väntade på mig :) Vi red till banan och det gick bra :D hon har blivit jättefin å rida, MEN!, Dolly har ett bett ja absolut inte gillar och jag fick reda på en del saker idag av Alex som fick mig bli väldigt förvånad :/ Hoppas hon blir bättre när ja sätter ett normalt i mun på henne :) Inte undra på att hon är "kort" att rida..

Ska åka och rida nu, å ja hoppas det går lika bra som igår :)
Pusss

- Lovisa

12/8

Blev inget bloggande för mig igår pga att jag var helt slut, det är jag nu med men än ska vi inte soova :) hehe.. Har inte hänt så mkt förrutom att jag fick ett samtal av lilla Elin förut oc hon fråga om jag ville hjälpa till med hennes häst nu när hon börjar skolan igen :D skoj! <3
Så imorron ska ja följa med henne upp å rida lite :) Äntligen!! Fan va ja har saknat det! ;D
Nu ska ja ta och vila å titta lite på TV hade ja tänkt, ska nämligen jobba om en timme igen :)

Förresten, jag slänger in en bild så får ni se hur datorn ser ut :)

Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

Fin va? ;)


10/8

I helgen har jag inte varit hemma, kanske ni har märkt :) Jag och Kim åkte till Mariedamm i fredags, till hans pappa å firat hans 60- åriga födelsedag! :) Även mamma, pappa å Robert va med en stund på lördagen :) verkligen kul att de kunde komma å hälsa på! :D <3

Kvällen blev nykter för min del iaf ;) Kim blev lite dragen men han va jätteduktig å hjälpte mig ute i baren där jag agerade bartender till klockan halv två på natten ;D var en aning trötta båda två när vi gick å la oss å på Söndagen vaknade vi klockan 12.30!!! :O Shit alltså! Sen va den dagen borta ;) hjälpte till å städa överallt å det va precis som ingen hade varit där när det va klart ;D niice!

Vi åkte iaf hem igårkväll å de blev tidigt i säng för oss båda eftersom vi har jobbat idag :) duktiga vi <3

Vill ni veta en rooolig sak? ;) det vet ja att ni vill.. Ja, älskling å bror ska nämligen in till Maxi i Kristinehamn så ja får köpa mig en Mini-pc!! :D Wiiie! Den är verkligen billig å den skulle ju va perfekt till mig ;D hihi!

Nu ska va åka för älskling kom nu ;D
Pusss

- Lovisa

6/8

Har jobbat på som bara den idag :) känns gött! Imorrn hoppas ja på att få tillbaka skattepengarna också som ligger runt 1300:- ;) Fint det! Sen har ja bara varit hemma å bara slöat tills Cindy ringde, hon å Madde ville ha med mig till stallet å så fick de bli :D Och jag är inte besviken på att ja följde med iaf :) Jävlar alltså! Det va en helt annan häst ja såg där :D Det va verkligen kul att se, och Gala kommer bli jäättesnygg när hon har byggt upp musklerna rätt och orkar bära sig själv :)
Det här kommer bli jättebra Cindy! ;D

Förresten åker Kim å ja till Kristianstad den 28-29 augusti för att gå på Sveriges största reptilmässa, Expo Syd :D har bokat hotellrum å grejs, så nu blirre iaf en liiten semester, hehe! ;D Men vi ska inte åka själva utan det var uppfödaren till Chili, Lottiz, som tipsade oss å så bestämde vi att vi skulle slå följe med dom :) Det kommer bli skitkul tror ja!

Det var nog allt för mig idag tror ja ;)
Hade bäst!
Pusss

- Lovisa

5/8

Hejsan allihopa! Saknat mig? :) tänkte väl det ;) hehe.. Ja har inte skrivit på några dar nu pga att det har blivit lite sent ja har kommit hem på kvällarna osv.. men nu ska ni få läsa :)

3/8
Jobbade idag å lite senare på kvällen va ja med Alex till stallet :) de va ett tag sen! <3 Och på köpet fick ja inviga mina nya ridstövlar ;D Wiie! de va verkligen supersköna  :D ett stort + till dom!
Vi red iaf till banan å dressyra lite där :) de gick verkligen inte bra i början men i slutet gick det lite bättre x) hehe.. Sen kom Cindy dit å Alex å Cindy böt häst så de red varandras pållar och Alex fick en liten tillbakablick av vad hon å Sequel gått igenom tror ja :) Hoppas Gala verkligen ger sig med de där jävligheterna :/ Det ser inte speciellt roligt ut när hon håller på..

4/8
Försov mig idag :( Vaknade klockan  som jag normalt böjar å flög up ur sängen.. Stressade ner till jobbet där alla satt så ja va där till halv 8 iaf så de va lugnt :) När det va frukost så kunde ja inte ens få i mig en macka :( mådde illa så ort ja tog en tugga.. Antagligen för att ja stressade så imorse.. usch! Aja efter frukosten åkte ja iaf hem å la mig å som i 1 ½ timme å efter det så mådde ja mkt bättre :D

Cindy ringde mig å berättade hur det hade gått på dressyrträningen å det va inga roliga ord att höra :( usch, hoppas det ordnar sig gumman <3 Jag förstår dig fullt ut..

Senare på kvällen åkte Kim till Kumla för att han ka måla klart sin morbrors hus i veckan å så åkte ja till mamma så ja ska va här tills han kommer hem.. Det är väldigt skönt att va för mig själv ibland eftersom ja får lite mer tid för mig själv då :)




Idag har ja iaf jobbat till klockan 13.30 å efter de åkte ja å mamma, ja å Marie och uträttade lite ärenden så nu är det gjort :) Har förresten bestämt tapet till köket i nya lägenheten redan :D det kommer bli snyggt!
Sen har vi varit till Kristinehamn å hämtat luftavfuktaren som kom igår :) När ja kom hem dammsög ja poolen å nu sitter ja här :) Tänkte gå ut en sväng för det är så varmt ute nu , gött! Så ska de va!

Hade bäst allihop!
Pusss

-
Lovisa

2/8

Jaa, det blev inget bloggande igår pga att ja va helt slut efter en dag på Marieberg ;) hehe det tar på en å gå runt där :P
Hittade iaf ett par krukor å sen en t-shirt, så det duger :)

Idag har ja å älskling tvättat massor :) så nu är högen borta ;D hehe! Tänkte dra hem till mamma en sväng nu :)
Är så jävla ridsugen så ja döör snart x)

Hade bäst allihop!
Pussss

- Lovisa

RSS 2.0