31/7

Hej allihopa :) det blev inget bloggande igår eftersom ja kom hem ganska sent å sen var ja supertrött :/ Jag följde med Cindy till hennes hoppträning hos Mariana i Askersund å det gick bra förutom den där regnstormen, eller vad man ska kalla den, kom över oss å vi inte såg ett skit på väg dit x) men det gav sig tillslut och solen kikade fram då och då :)
Ni var så duktiga Cindy :D <3 Bilder kommer på bdb nån dag ;)

Sen var ja ÄNTLIGEN och hämtade mina ridstövlar tidigare på dan å dom passa perfekt! :D jag är skitnöjd med dom :)



Idag jobbade jag till 15.00 å det gick väldigt bra :) vi blev färdiga med 2 lägenheter, så Päivi blev jätteglad :)
Efter det har jag bara slappat å kollat på tv.. ja är helt slut efter den här veckan :S det tar på en att städa kan ja säga er :) hehe men det lönar sig också! :D Fina siffror när man får lönen ;)

Imorrn hoppas ja på att Åsa å ja åker in till örebro och shoppar lite :) skulle va jättekul!

Men nu ska ja mysa med älskling ;)
Sov gott allihop!
Pusss

- Lovisa

29/7

Idag har man varit hurtig å börja jobba klockan 6 :) Slutade vid 14 å då bar det iväg till Degerforsbyggen så imorron ska Kim å ja kolla på ny lägenhet ;D wiiie!

Efter jobbet cyklade Kim å ja till mamma en sväng å hälsade på å sen var det bara att åka efter en timme för då skulle ja upp å rida med Åsa :) Vi red till banan och dressyra.. gick faktiskt väldigt bra tyckte jag iaf :D både för Åsa och mig, eller va tyckte du Åsa? :) Totte är så mysig ;) Puss på han!
Sen kom Cindy å Bettan dit med Gala å longerade henne, å jävlar va hon jobba fint! :D Riktigt bra! Hoppas hon går upp i vikt nu bara :/ så träligt när hon bara äter å inget händer.. Hoppas på att det är det vi tror Cindy (Y)

Ja har inte fått stövlarna än heller :( hoppas dom kommer imorrn! Måste köpa nya sporrar å sporremmar också känner ja ;) hihi, allt måste ju va fräscht ju!

Nepp nu ska ja skicka de sista bilderna till Åsa :D sen ska ja sova!
Sov gott!
Pusss

- Lovisa

~ Jag & Totte ~



~ Åsa & Totte ~



28/7

Gokväll mina vänner :) Det blev inget bloggande för mig igår för ja va helt slut.. städade ett helt hus, å nu idag städade vi 2 lägenheter, bra jobbat! :) Det blir så fint så!
Har inte hänt så mkt mer efter jobbet.. Har varit ute och gått med Eros en sväng eftersom jag stannade hemma när Kim åkte och tatuerade sig idag.. han åkte när jag kom hem efter jobbet å nu är han snart hemma :) Han blev helnöjd med tattoon ;) bra det.. ska bli spännande och se hur den blev :)

Och  jag måste bara berätta att mina stövlar är på väg nuu! :D IIIIIH!! Hoppas dom kommer imorron! ;) Längtar!
Ska duscha nu å sen sova eftersom ja ska upp halv 6 imorronbitti :) börjar lite tidigare så får vi mer gjort!

Men sov gott allihopa!
Natti natti!
Pusss

- Lovisa

26/7

Jahapp idag har det inte hänt så mkt.. har mest varit rastlös :( Kim skulle ju egentligen ha varit i Kumla och tatuerat sig men eftersom han som skulle tatuera hade tappat bort sina hemnycklar så blev det lite svårt.. men det blir nån dag i veckan ist :)

Annars vaknade jag vid halv nio imorse, gick upp och käka frukost å sen bar det iväg till mamma för att ta en morgonpromenad med Eros och Johanna med sina hundar ;D Efter det så blev det till att hänga lite tvätt och sen åkte ja hem så Kim å ja åkte ner å handlade å så blidde det pannkakor :D mumma säger jag!

Sen får jag ju inte glömma att berätta att vi har flyttat över Chili till sitt stora terrarium :D Hon springer runt där och undersöker saker och ting nu ;) hehe nyfiken i en strut :) Och hon växer så det knakar! :D

Men nu ska ja pyssla lite med annat :)
Hade gött!
Pusss

- Lovisa

~ Prästkrage ~



25/7

Idag har det varit en väldigt bra dag :) har varit på gott humör nästan från morgon till kväll ;D haha!
Vakna vid 08.30 å va dyngpigg så ja gick upp å startade datorn å satte mig där för att slänga över bilderna från hopp- och terrängkursen Mariana höll den 16-17 Juli, till Åsa som tydligen också nyligen hade gått upp :) Och det blev en del du fick, eller va säger du Åsa? x) hehe, men det är minnen att ha bilder från träningar å tävlingar :)

Åkte till mamma vid 12.30 å hängde tvätt som mamma hade tvättat åt mig :) å efter det drog ja upp till stallet med Åsa, för idag var det ingen vanlig dag, utan idag skulle jag få rida Totte :D Jag kan säga att han var hel superunderbar! <3 Shit vilken häst! Både på banan å när man rider ut :D Ville ta hem han men ja fick inte det, hehe! x) Hjälper dig gärna fler gånger med honom Åsa! Tack för att jag fick följa med! :D

Efter det så drog jag iväg till Galas stall å pysslade lite där :) Kom även så långt så ja kunde borsta fölis idag ;D snacka om att det spratt till i kroppen när det gick så bra :) sötisen <3

Sen drog jag hem å då varre bara å byta om för sen åkte vi till min faster å hälsa på i Karlskoga :) Gick ner å kolla hur Neptun hade blivit :) snacka om hingst! Kroppen var ursnygg på honom :D verkligen jättefin! Sen åkte vi hem vid halv nio å då gick jag en sväng med Eros å nu sitter ja här :) Älskling å ja ska kolla på film å äta popcorn men ja kommer väl antagligen somna xD känns som det faktiskt ;D

Hade bäst allihopa!
Pussss


- Lovisa

~ Åsa & Totte ~




24/7

Godkväll på er alla :D Idag har jag jobbat å slitit :) Men det är värt mödan när man får sin lön sen :D
Sen har Kim kommit hem från sin morbror, men på sönda ska vi till Kumla för Kim ska tatuera sig på underarmen hos en kille som verkar vara väldigt duktig :) Och efter det ska vi hämta Kims pappas hund för han ska va hos oss hela nästa vecka plus några dagar.. Så vi får se hur det blir

Imorron ska ja följa med Åsa upp till stallet å rida Totte åt henne medans hon rider Vera :) kommer bli skitkul! Har längtat så efter å rida kan ja säga ;D wiiie!

Ringde Hööks förut också för att se hur det går för mina stövlar å de sa att eftersom det är semestertider nu så har de ganska fullt upp med alla ordrar.. så ja får vänta ett tag till :/ *tålamod*

Men nu ska ja kolla hur det går för Kim å laga mat :)
Hade bäst!
Pusss

- Lovisa



23/7

Dagen började som vanligt med att gå upp halv 7 å cykla till jobbet :P slutade vid kvart i tre :) Cyklade hem, väntade på mamma å åkte sen upp till stallet för att mocka och göra kvällsmat åt Gala :) efter det åkte vi å handlade.. Sen har ja bara varit här hemma å slappat :) Kim är i Kumla nu i veckan för att hjälpa sin morbror å måla hans hus.. Skönt, då kan ja ägna lite tid åt mig själv och pyssla lite med annat :) behöver det känner jag..

Har inte hänt så mkt, sitter och är allmänt irriterad för att mina stövlar aldrig skickas iväg från det där Hööks :S usch blir trött på dom.. Men men ja får väl vänta :( Sitter även å drömmer om en egen pålle, ovanligt? ;)

Men men nu ska ja duscha å sen skicka lite bilder till Åsa :)
Hade bäst allihopa!
Pussss


- Lovisa



22/7 Ny början! :)

ÄNTLIGEN!

Nu är jag tillbakaaaa!! Jättemkt förlåt för att jag inte har skrivit men efter skolan blev allt så virrigt :( usch.. Jag kommer bara skriva om det jag kommer ihåg sen ja skrev sist ;D En del har ni sett på min bdb såsom tävlingar och sånt.. Hoppas det inte gör nåt att jag inte berättar det i repris brudar ;D Älskar er för det <3

Min student var iaf helt fantastisk :) jag var näst intill nykter om jag ska säga mitt xD Men vi hade skitskoj iallafall senare på kvällen.. eller hur Alex? :D Fick det jag ville ha, en ny ridhjälm! :D precis den jag ville ha ;) sen fick jag massa pengar å gosedjur å lite annat skoj :D Aa den dagen var lyckad! Tack allihopa som medverkade och som tänkte på mig ;D <3

Har börjat hjälpt Cindy med Gala nu lite smått eftersom jag ska ta hand om henne sen när Cindy opererat sig :) Det går bra hittills.. Ska ju börja träna dressyr på henne :D Men nu ska hon stå i typ en vecka för att äta upp sig.. Cindy är inte hemma å kommer inte hem förrän på söndag.. Så vi får se hur hon är å rida sen ;D

Sen har jag beställt ett par nya ridstövlar från Hööks ;D Längtar tills dom kommer!!! 

Har även snart köpt alla Twilightböcker.. är inne på den tredje nu ;D ja läste ut den andra på 2 dar! haha xD snacka om att va inne i dom ;D de är verkligen skitbra!

Men nu ska ja ner å hänga tvätt :) Jag LOVAR att skriva imorrn också ;D
Pusssss

- Lovisa


RSS 2.0