28 Mars - 2010, ÄNTLIGEN!

Haha nejmen hej på er! De va ett tag sen.. sisådär 2 månader sen ;)
Men ärligt talat så har ja inte haft orken/viljan/tiden till att skriva.. Har varit för mkt nu..  Men jag ska berätta det viktigaste iaf :)

Från det sista inlägget ja skrev har det bara gått bättre och bättre med Neptun :) Mitt älskade lilla monster <3 Vi har våra duster men han är min plutt ändå! ;) Vi har ju hunnit vara i ridhuset en gång och det gick superbra verkligen! Knappt nån reaktion på nåt som han tyckte va läskigt :) Stolt matte! <3 Vet inte va ja ska skriva mer om honom.. Har varit på ridbanan en gång också, där fanns det mkt att titta på ;) Andra hästar sprang ju runt där.. hehe!

Vi hämtade ju Bosse också den 31:a Januari.. Och det har gått jättebra! Han trivs tror ja :) Så han är kastrerad och nytrimmad nu! Och han blev jättefin, tack vare Ida som gjorde det åt oss! :D Tack <3 Haha hon kastrera dock inte xD


Körkortet går framåt, hade uppskrivning förra tisdan (16:e) och fick 55 rätt, så ja är nöjd ;) Det får duga! Huvudsaken är ju att jag fick Godkänt iaf! Har uppkörning här nån dag här framöver också, men jag tänker inte säga när ;D hihi det får ni vänta med! (A)

I helgen har Kim å ja varit i Mariedamm och i Motala hos hans mamma å pappa :) Skönt att komma ifrån Degerfors ett tag.. Blir lite ensidigt att bara va här.. Men det va kul, vi fick jättegod mat och sen spelade vi spel på kvällen med tända ljus när vi släckte ner för Earth Hour :) Myys på det! <3

Ni får faktiskt fråga om ni vill veta nåt mer! Kommer ju inte ihåg allt! xD

Tror ja ska sova nu ;)
Bilder kommer kanske imorron, eller om ni kollar min BDB, Nikonda :)
Natti!

- Lovisa


RSS 2.0