27 December 2012

Hej hopp!
Denna dag har varit ganska soft, åkta till stallet efter jag hade ätit frukost o gick en promenad med Timber, o han påminner såå mycket om Neptun när ja hade honom! :D Haha heela tiden skulle han plocka med nåt, grimskaftet - spöt - grimskaftet igen, haha så goo! ;D o så va han busig på samma gång, han kom travandes efter mig o så vände han huvudet åt mitt håll när han va brevid typ som, "Har du nåt gott?" Haha :D Gosis <3
 
Närja kom hem så blev de till å tvätta, gött o ha det gjort! :)
Imorron ska väl ev mor o ja till stan en sväng o se om det finns nåt man fastnar för.. men men det visar sig då!
 
Nu ska ja äta lite Marabou Apelsinkrokant, mumma! ;)
Förresten, vill ni att ja skriver om nåt speciellt så säg till!
 
pusss!
- Lovisa
 
 
Gamla foton, men fina! :)
 
 
 
 

God fortsättning!

Och hoppas ni allihop hade en superbra Julafton med massa paket! :) Själv fick jag ett enda, och den va till både Jonas o mig, den va ifrån Matilda, min brors tjej :) den va såå fin! Det var ett hjärta o sen kunde man sätta ett ljus framför. Sen var det med en ängel i trä som det stod, Änglar finns, du är aldrig ensam.. Så himla fint, Tack gumman! <3
Min Jul var inte den bästa, men mysig..Men det är barnens dag, inte vi vuxnas..
Ronja fick lite paket iaf o de va jättefina allihop! :) Även lite pengar till hennes sparande, så det va jättebra! Nu ska vi bara skaffa ett konto till henne o sätta in pengarna där :)
 
Jag har grubblat på en grej.. jag läser en del hästbloggar där folk tävlar, utbildar och utvecklas med sina hästar..
Jag har ju en dröm (kanske lite för stor dröm).. Men det är just att äga en gård, ta hem hästar för tillridning o sen sälja vidare.. Men jag har kommit underfund med att jag aldrig kommer kunna göra det.. Aldrig.
Och jaa jag vet att jag inte ska sluta drömma, men det är nog dags för det nu :) Jag kommer aldrig bli nog så duktig och få så stort självförtroende så ja kan ta mig an hästar o sen sälja dom vidare o veta, att det är Min förtjänst att de va så fina när dom åkte.. Jag tror inte det, tyvärr..
 
Men som Tur är, så har jag flera drömmar! ;) så än är jag inte idélös..
Men ja måste ta reda på lite mer om dom för att veta om det är något för mig :)
 
Nog om detta.. Nu ska ja se på tv o sen blir det bingen!
Gonatt!
 
- Lovisa
 
 

Dan före dopparedan..

Är det idag ;) o alla klappar är inhandlade, eller nej, alla är inte alls inhandlade.. Mor o fars julklapp fattas, men jag tror inte dom dör om dom får vänta ett tag ;)
 
Imorse vaknade jag av att världens goaste unge låg o smila åt mig :'D Så go!! <3 Man blir så varm i mammahjärtat!
Bestämde då att det var dags att gå upp ur sängen o ta tag i hemmet.. Städa toan, dammsuga o torka golv stod på schemat idag, o fort gick det kan ja lova, hehe ;) när ja va färdig med allt så blev det att fara ner till affärn o handla det vi skulle äta idag.. Sen när vi kom hem så var det bara o byta om o fara till stallet för en liten uteritt med SannieBananie, o det gick bra som vanligt :)
Väl hemma sen så ställde ja mig o gjorde våfflor till mig o älskling.. Hoppade därefter in i duschen, nattade lillan, o nu sitter ja här :)
Effektiv dag! Dock börjar jag bli fundersam, jag är fortfarande inte på topp för att äta, men jag får i mig lite iallafall, men inte så jag egentligen behöver :/ jobbigt.. jag är inte illamående men magen är inte med känner jag.. måtte det gå över snart, suck.
 
Imorron är det lite inplanerat, upp tidigt o steka på prinskorvarna som ska med till Jonas bror senare på dagen :) Sen blir det att göra sig iordning för att åka till mor å far i Degerfors o käka massa go mat o träffa alla! Mys <3
Sen vid 16.00 ska vi vara hos Jonas bror för att fortsätta äta, så vi får se hur tjock man kommer känna sig efter imorron, haha ;)
 
Nu ska ja kika lite mer på tv o sen blir det sängen!
Gonatt!
 
- Lovisa
 
 
 
 
 


22:a December 2012

Två dagar kvar till Julafton, men som inte känns speciellt spännande längre, tradioner är brutna o ingenting är som förr, så jag diggar inte julen speciellt mycket längre.. Va roligare förr, när alla va samlade o man åt o mös o stojade runt med de andra..
Men men, det är väl inte meningen att det ska vara perfekt jämt, tyvärr..
 
Usch va negativ ja känner mig, blä.. men det är ju sant, allt ändras ju med tiden, ingenting blir som förr..
Ne nu ska ja ta o rycka upp mig, detta blev ju inge bra inlägg ;)
Igå orkade jag inte blogga pga att ja blev skitdålig på kvällen.. Ja hade känt mig väldigt seg o jättetrött hela dagen så ja visste att de va nåt på G, o sen på kvällen var det som att trycka på en knappt så blev ja skitdålig.. Wierd! Sen på natten så hade ja frossa o magen hade inte blivit ett dugg bättre, o sen imorse när ja gick upp mådde ja mycket bättre :S är inte helt bra än, men ja hoppas jag är det tills imorron.. Hatar att va sjuk :/ usch..

Lillfisan sover, o ja o Jonas sitter i soffan o ser på tv, sega båda två, o nu är det Jonas som börjar känna sig konstig i kroppen, så det är väl nåt skit som går :/ typiskt..
Men! Det är bara o bita ihop, vägra att bli sjuk, o vara piggelin till Julafton ;)
 
Har inge mer o tillägga, så nu blir det att mysa ner sig i soffan här med min Storfis ;) <3
 
- Lovisa
 
 
Min älskade vän.. du är saknad.. <3
 
 
 

Åter igen..

.. är jag tillbaka! :) O nu hoppas jag att jag ska ha orken till att hålla igång, det har varit lite mycket nu efter vi flyttat o att jag börjat tagit upp ridningen igen osv osv..
Men nu gott folk undrar ni väl vad som hänt under dessa månader jag varit borta! :)
Jag har kommit igång ganska ordentligt med ridningen nu och det funkar riktigt bra att kombinera det med lillan just för tillfället, eftersom Jonas inte har något jobb, o det kommer han troligtvis inte ha förrän Sanna är hemma igen, så detta kommer nog funka bra när det är jag som tar över Timber tiden mellan Februari - April/Maj när Sanna åker till Australien :) Haha vi får se om hon ens är där tiden ut, hon kanske längtar efter sin bäbis så mycket så hon inte kan vara borta för länge från honom! ;)
Men iallafall, ridningen funkar riktigt bra! Timber o ja börjar komma överens med varandra i galoppen nu, kul! :) Rider även Chero mycket när Sanna är med o rider, o han är också jättego o rida! :)
Vi har kommit iordning här hemma efter vi flyttade, men Tyvärr, så blir vi nog inte långvariga här, dels pga hyran (svindyr!) och till den största delen av att det drar i lägenheten, det kommer knappt värme från elementen :S Anledningen till att det drar är nog att dom byggt skafferiet ute i köket som dom gjort, ventilen går tyvärr inte genom och in i skafferiet, utan ventilen går direkt genom väggen å drar sig uppåt, ovanför skafferiet! :S Och Där, har förra hyresgästerna även tryggt ner 2 kuddar samt ett täcke för att det annars blir en igloo härinne, sjukt att det ska vara så! Men tyvärr kan man inte tjata för mkt på hyresvärden pga att han inte är så glad av sig...
Men som sagt, jag vill härifrån så fort som möjligt o in i ett hus, men vi får ha detta som en nödlösning sålänge :)
Dock har jag en hel del planer för framtiden, och det kommer bli skitbra tror ja! :) Längtar tills jag får reda på lite mer....

Ronja växer så det knakar :D mammas lilla hjärta <3
Hon vägde ju 3770 gram och va 51 cm lång när hon kom till världen :') Nu igår, var vi iväg till Bvc för kontroll o där väntade även den andra omgången av sprutor hon behövde, o fy va hon skrek kraken! Usch va det gör ont i mammahjärtat när hon ska behöva få ont o bli så ledsen :'( <3 Men hon va såå duktig, och klara sig utan att bli sjuk denna gången också, *peppar peppar*. Bara för det kommer hon bli som mor sin, aldrig sjuk, men när hon väl blir sjuk så blir hon riktigt sjuk.. Men det visar sig! :)
Iallafall! Igår vägde hon 8725 gram samt var 65 cm lång! Jösses va stor hon börjar bli :'D så skönt att hon växer som hon ska <3 Haha dessutom har hon växt 3 cm på bara en månad! :O inte undra på att hon har varit lite kinkig vissa stunder, hon kan ju haft växtvärk kraken :/ Men denna lilla tjej är så himla go, oftast gnäller hon när hon är trött eller hungrig, annars är hon väldigt nöjd med tillvaron :') O sover gör hon på nätterna, oftast vaknar hon bara en gång per natt o när man gett henne mat så somnar hon om igen :)
Jag är så stolt över henne, bättre unge kan jag inte få! :'D <3<3
 
Vi har även bokat in dopet också, skönt! Så nu är det färdigt :)
Jag tycker det är så skönt att planera klart allt i förtid så det bara är att köra sen, annars blir det så stressigt i sista stund :)
Hade även en liten fotosession med Ronja här i söndags o tog lite julkort, som jag senare beställde hem från Vistaprint.se, då stod det att det skulle ta 7 dagar för dom att dimpa ner i brevlådan, men redan igår kom dom, så nu kommer dom innan Jul iallafall, wiie! och dom va jättefina! :D
Jag blev väldigt nöjd, även om ljuset kunde vart bättre, men men, själva huvudpersonen är underbar som vanligt! <3
Slänger upp de bästa fotona här nedanför:
 
Visst är hon söööt!? :'D
Världens mest underbaraste unge
<3
 
Och har ni sett va stor hon har blivit! :) Hon sitter med oss en stund i sin matstol varje dag vi äter, dock kan hon inte sitta själv riktigt än, men hon har en stödkudde bakom sig :)
 
Känns som jag glömt att få med något.. Aja, ni får fråga om ni undrar nåt, eller hojta till om det är nåt jag glömt ;)
Nu ska ja kika lite på tv innan sängen, imorronbitti blir det att åka till stallet o hoppla lite med Sanna :)
 
Gonatt! <3
- Lovisa

Skärpning!

Yes, det måste det bli! Jag fick nu en fin kommentar från en läsare som skrev att det va synd att jag slutade blogga igen, o ja blev jätteledsen, ja satt inte o böla haha, men det va verkligen som att jag hade slutat :(
Men det ska ändras, tack du Anonyme läsare, detta blev en spark i röva!! ;D Nu blir det andra bullar, haha måste dock kolla igenom de andra inläggen o se vad som skrevs sist osv innan ja börjar på något nytt inlägg, o det får bli imorron eftersom jag har en sprängande huvudvärk som inte vill försvinna trots att jag tagit några Panodil :( usch..

Men som sagt, jag återkommer imorron!
Puuuss <3

RSS 2.0