Nedräkning..

Sorry min dåliga uppdatering dessa dagar, men jag har inte varit nå pigg på å blogga..
 
Men dessa dagar har ja inte gjort mycket, mest slöat o packat lite inför flytten, som vi räknar ner för nu.. Så på Tisdag bär det förhoppningsvis av med hela vårat hem till nästa lägenhet, gött o få det gjort! Det är en enorm stress  för mig nu när det närmar sig, o Jonas har jobbat Heela veckan + nu i helgen, men igår så körde han o sina bröder iväg lite grejer till svärmors garage sålänge pga att han som köpt lägenheten var tvungen o komma in med lite grejer innan han flyttar in här :) Så det känns bra att en del är borta härifrån iallafall! Nu är det bara mest de större grejerna kvar o städningen såklart, usch.. Men men den drar vi över på ett kick, eller Jag rättare sagt, ingen risk att den andre här i hushållet hjälper till.. Skit samma..
 
Igår gott folk kom det lite pang på, spontant, att jag tränade dressyr för första gången på typ ett år, och det gick såå bra!! Ja red lilla Chero för Anki Almlöf, och även om han inte är igång fullt ut så kämpade han på så himla bra, jättesvettig blev han men så duktig! ♥ Jag fick även beröm för sitsen o lite till så jag är skitnöjd med den träningen! :) Man blir så glad av när det går så bra så man liksom svävar på moln o lever läänge på känslan, härligt! :D
Anki var dessutom riktigt bra tyckte jag! Genomförde verkligen uppgifterna man fick o riktigt snäll! Rekommenderar henne, men smaken är ju som baken..! :)
 
Sen var det Sannas tur på Timber, o egentligen var det meningen att Sanna skulle tränat båda hästarna men det var jävligt tur att jag tog Chero, för Sanna kraken fick verkligen slita arslet av sig igår på Timber, herre min va dö hon va efter passet, haha men det såg skitfint ut på slutet :) Bra kämpat Sanna!
 
Efter båda hästarna va tränade så blev det en sista schamponering innan vintern o sen fick de tillbringa natten i ridhusets boxar, o imorse vid 7 red vi hem dom till stallet igen, lite stela va dom allt efter gårdagen, men det blev bara skritt så inget hårdare pass än det blev det :) Mysigt o rida när solen börjar gå upp o när man ser att vädret kommer bli skitfint under dagen!
Vi var färdiga vid 8 redan så då åkte jag hemåt o duschade, sen fick jag nåt ryck o började städa lägenheten, o det var himla skönt kan jag säga då det dansade små änglatofflor runt fötterna på en när man gick, hehe ;) sen putsade jag upp ridstövlarna o hängde in dom, åkte till affärn o pantade + handlade så vi fick lite frukost i kylskåpet igen :) Sen vid halv 11 kom han som ska flytta in här o skulle ställa in sina grejor i förrådena, o då åkte jag till Degerfors för o hämta Ronja.. Hon sov nämligen hos mormor igår tills idag pga att det skulle blivit alltför tidit för lillfisan att bli väckt vid 6 där nång gång, för att sen åka till mormor osv.. Ne, så hon fick vara där då! Allt hade gått jättebra, vaknade bara runt halv 4 o ville ha mat o sen hade hon somnat om till 8 imorse, skönt för mormor! :) ♥
 
Med andra ord en Riktigt effektiv dag! Gu va gött!
Nu ska ja ta mig en kvällsmacka tror ja, o sen ska ja sova!
Gonatt ♥
 
 
Slänger in en lite somrig bild så man slipper tänka på denna bitande kyla en stund..
 
- Lovisa
 
 
 

Härlig dag!

Idag klev jag upp med tuppen för att åka upp till stallet.
Jag red Chero idag o Sanna red sin bäbis Timber :)
Det blev ett pass i ridhuset och det gick verkligen skitbra! Första gången jag red Chero så jag hade inte höga förväntningar. Men han blev så avslappnad o fin efter en stund in i passet, jag blir så nöjd! :) Eftersom han inte riktigt är igång fullt ut så dröjde det inte länge förrän han blev svettig, hehe ;)
Så när vi va färdiga så skrittade vi hemåt, nöjda, på två trötta o svettiga pållar :)
 
När jag ska rida så har jag väldigt positivt tänk, jag har absolut inga förväntningar, utan är ute efter att ha kul och att hitta en bra connection mellan mig och hästen, och det får ta den tid det tar. Jag har inte bråttom :) Men det blir oftast så jäkla bra i slutändan tycker jag! Både känslan och helheten :)
 
När jag kom hem blev det lite mer packande inför flytten som bär av nästa vecka, tänk, om ca en vecka har vi flyttat in i våran nya lya! Jösses va tiden går fort ;)
 
En perfekt dag, me like! ♥
 
 
~ Macahans Cherokee aka Chero ~
 
- Lovisa
 
 

Tjopp tjopp!

Hej hopp! Nu var det ett tag sen ja skrev nåt inlägg, men ja ska sammanfatta de dagar det hänt saker :)
 
~ Torsdag 18/10 ~
Idag stod det vaccination för Ronjas del o sen ridning.
Klockan 10.30 hade vi tid på BVC för lillans del, det var dags för hennes första vaccination. Mormor var med eftersom jag bokstavligen Hatar sprutor, så hon fick vara monstret o hålla i Ronja.
Det gjorde ont i mammahjärtat när hon skrek, stackarn :'( Men det gick fort och samma sak med gråten! Mammas duktiga lilla fisa ♥ Och inte ett dugg sjuk blev hon, inte ens feber, Skönt! :)
 
När vi var färdiga på BVC bar det av hem till mor för att kasta i mig nåt att äta, för att sen åka till stallet o rida med Carina! Haha, det var tänkt att vi skulle tagit en lång galopptur eftersom hästarna har sån energi, meen det blev en lugn tur pga att de blev helt galna när vi skulle trava, Timber bockade nästintill på stället med mig, haha lilla busen! ;) Nee så Carina o ja bestämde att vi skulle släppa dom i ridhuset dagen efter så dom fick springa av sig det mesta av energin :)
Tror de blir så här när de börjar sätta päls, det kryper väl i hela kroppen på dom krakarna ;)
 
~ Fredag 19/10 ~
Idag var ja uppe med tuppen, för klockan 9.00 skulle jag vara i stallet :)
Vi red ner till ridhuset o släppte Timber o Chero där. O Jävlar va de bralla o kuta runt! Haha skitkul å se när dom blir så glada! :D
Efter de hade galoppat runt o gjort sig av med den mesta energin så var de väldigt svettiga redan, men Carina o ja sadlade de fromma lammen o red ett litet pass innan vi skrittade hemåt igen :) Timber tycker det är väldigt jobbigt med galoppen, men efter jag fick igenom den i båda varven så gav vi oss :) Mys! ♥
Slänger upp ett par bilder på busarna i ridhuset:
 

 
~ Idag, Söndag 21/10 ~
Bar det av till MediaMarkt i Örebro med mamma för hon skulle köpa sig en diskmaskin o en fläkt till köket :) HAHA och tur va väl att dom inte hade fläkten hemma! För vad ni än gör, skaffa er Inte en Volvo V50 om ni har småbarn, haha! Det är Inte en familjebil! xD Vi fick möblera om helt i bilen eftersom diskmaskinen var tvungen att få plats! ;) Men det gick!
Sen kan man ju inte åka hem utan att ha varit på IKEA först ;) Därinne tog vi oss en fika och gav Ronja mat. Sen fick jag med mig lite ljus hem, eftersom att det börjar bli så mörkt o trist på kvällarna nu..
Efter IKEA bar det av till Rusta en sväng, och därinne hittade jag en hel del som ska köpas in till lägenheten sen när vi flyttat :) Ett matbord bl.a.! Wiie! Men det blir sen när vi flyttat, för när vi åkte hemåt så kände ja mig som en turist med fullpackad bil! ;D haha men hem kom vi!
Tack mamma för idag
 
Nu ska ja se på tv en stund, o sen blir det att sova!
Gonatt!
- Lovisa
 
 

Den 16 Oktober 2012

Hallon allihop!
Ett tag sen nu, men jag har verkligen inte orkat blogga, är fortfarande helt slut om dagarna. Verkligheten har väl hunnit ikapp mig ännu en gång.. :(
Men men, blir väl bättre..
 
Nu över till det som hänt, och det är knappt nåt! x)
Har mest varit hemma de senaste dagarna o slappat/städat/packat lite inför flytten.. Men i söndags så fick jag med mig älskling o hans broder in till Hööks för att införskaffa ett par ridbyxor, Finally! Inte en dag för tidigt ;) De andra ja har fick jag ju förfasen hålla uppe dragkedjan med ett gem ;D Men nu har jag äntligen ett helt par ridbyxor som förhoppningsvis kommer hålla ett bra tag, sköna tyckte jag dom va iallafall.. Då det börjar bli kyligare nu så följde det med ett par fleecevantar också :)
Tack älskling som var villig att sponsra mig med detta ♥ ♥
Såhär ser dom ut btw:
 
JH COLLECTION
by Hööks
 
Annars har det inte hänt nånting.. Mest slappat, vilket jag inte gillar på längre sikt.. Blir så rastlös :(
Men men..
På Torsdag o Fredag ska ja iallafall rida Timber eftersom stackars Sanna jobbar till 18.15 hela denna veckan, o då är det ju fa mörkt när hon ska rida när hon kommer hem, o det är ingen höjdare.. Nee, så ja drar med mig Carina ut på en galopptur på Torsdag o på Fredag blir det en mystur med pållera, gött! :)
 
 
Nu på Torsdag btw så ska Ronja på sin första vaccination, usch säger ja, hur fan ska ja klara det :'( Ingen får göra illa min plutta ♥ Men jag vet ju att det är för hennes bästa, men endå.. Jag själv hatar sprutor, men när jag vet att hon troligtvis kommer få väldigt ont så gör det mig skitledsen :'( Jag kommer säkert stortjuta därinne bara för att jag vet att hon får ont.. Nee fy! Försöka att ta fram mildare sätt att vaccinera de små tycker jag.. Dock vet jag inte hur, men dom kommer säkert på nåt! Bara så dom slipper få så ont..
Mammas lilla fisa! Du är mitt allt ♥ ♥
Här kommer lite bilder på henne som jag tog med mobilen för några dagar sen! Så goo! :'D
 
Min lilla ängel
 
Ne, nu ska ja göra mig iordning för natta, för mamma Lovisa är trööött! ;)
Gonatt alla mysisar ♥
 
 

Den 11 Oktober 2012

Denna dag har gått fort!
Imorse klev ja upp halv sju för att fixa iordning inför att åka till mor o lämna av Ronja medans jag drog till stallet o red Timber, en helt Underbar morgon kan ja lova! Solen värmde väldigt gott, inte ett moln på himlen, o pållen var glad :) Kan inte bli en bättre ridtur!
Sen när jag släppt ut honom i hagen så fick jag ett ryck o började städa stallet, haha! Men jag blev nöjd o det blev så fint så! ;)
 
Efter stallet bar det av hem till mor igen för o duscha en snabbis o sen åka hem till Sanna för att skriva kontrakt inför den 4:e Februari, för då blir ja fodervärd på Timber! Wiie, det ska bli så kul! :D
För att göra en historia kort:
Sanna, som är ägare på Timber, ska åka utomlands den 4:e Februari, o då behövde hon nån som tog hand om Timber åt henne så länge som hon är borta. Då såg jag möjligheten att testa på hästlivet under tiden jag har en liten o ta hand om, se om det skulle funka med en pålle i familjen :) och hittills har det funkar väldigt bra, även om jag bara ridit 1-2 ggr i veckan :)
Men iallafall.. Då kontaktade jag Sanna o skrev lite om mig själv, o erfarenheter jag hade i hästlivet, sen bestämde vi en dag o tid ja skulle provrida och det gick jättebra, så nu har vi skrivit fodervärdskontrakt från och med nästa år :)

Tyvärr hann jag inte lägga in bilderna på Timber innan jag la Ronja, kabeln ligger nämligen inne i sovrummet.. men men slänger in dom imorron ;)
 
Nu ska ja se klart på Fråga Olle o sen ska ja sova tror ja.. Haha ibland blir man faktiskt lite rädd ju, fan vilket folk det finns, men det är så kul o kolla på det, och ja, jag är väl lite pervers, haha! xD
 
Gonatt allihop! ♥
 
 

Mörker..

Nu börjar den där "roliga" årstiden igen, med regn, lera och mörka dagar o kvällar.. Usch, känner redan att jag snart kommer gå ner i en svacka, inte alls kul :(
Jag blir verkligen ledsen denna tid på året, jag förstår inte varför, det är hemskt.. Jag försöker verkligen hålla humöret uppe o kämpa på, men innerst inne så funkar det inte så, tyvärr.. Men jag är inte heller någon som visar mig ledsen för nån, jag är stenhård på den fronten, om det inte gäller någon som avlidit, då brister det..
Jag kan förmedla känslor bättre i text än i reality.. Men det är också nåt som stör mig, vad är det som är så farligt med att vara ledsen då? Jag är väl inte den enda heller? Ne, jag bara är sån, och Hur ja blev sån vet jag inte.. Tråkigt är det iallafall, för man mår inte bra att stänga in sig i en bubbla jämt, men det börjar bli min vardag, tyvärr..
 
Nu över till nåt annat en stund!
Igår red jag Gunnar, Emelies häst, på banan en sväng, o det gick väl som det gick, Maddie va där o la in några ord till mig ibland :) Men det kändes helt okej iallafall för att va andra gången ja rider honom, men sen orkar ja inte någon lågon längre stund på honom pga att han kräver Mycket ben, o ja har inte styrkan till det just nu, hehe men det kommer! Tur han är snäll :) ♥
 
Idag har jag o Ronja bara varit hemma o myst! Har inte orkat gjort ett skit, har varit helt slut, även om skruttan sover i snitt 6 timmar mellan varje matning varje natt.. Men men, är man förälder så är man ;)
Jag hann packa ner iallafall en hel kartong innan Ronja inte ville sitta i babysittern längre ;)
 
Imorron ska ja ringa lite samtal under dagen, men först på morronen så blir det att åka till mammi o lämna av Ronja för att sen fara till stallet o ta en tur på Timber :) Det blir lite dressyr ute i det fria tänkte jag! Sist fick jag en så bra känsla med honom så jag tänkte hitta den igen!
Hoppas bara det är uppehåll just då ja rider så ja slipper bli dyngsur, samma sak gällande Timber!
 
 
 
Sen måste ja tillägga att jag har världens bästa mamma, hon ställer alltid upp för mig när jag ska iväg till stallet o Jonas inte kan ta Ronja, jag önskar jag kunde visa hur mycket att jag älskar henne, men det går inte, för ingenting går att jämföra med hur mycket hon betyder!
Jag hoppas du vet det mamma, du är bäst, och jag älskar dig så jävla mycket!
Vad skulle jag göra utan dig? ♥ ♥
 
 
 

*Gäsp*..

Varav rubrikens namn, jag är helt slut.. Skulle kunna somna nu om ja gick o la mig..
Idag har det varit en ganska händelselös dag, skulle egentligen ridit Timber men Jonas skulle visst träna så jag följde med Cindy till hennes pålle D-Light istället och fick träffa henne :) Jättefin o go skimmeldam på 10 år!
Vi skulle ta lite porträttfoton på henne, men tillslut tyckte hon inte det var kul längre, så hon slet sig o galopperade hem.. hehe tokhäst ;) Men en del bra foton blev det iallafall!
 
 
Visst är hon vacker? :)
 

Nee nu har ja inge mer o skriva, är för trött nu..
Men hade gott, gonatt! ♥
 
- Lovisa

Loppis!

Idag gott folk har jag varit uppe med tuppen, klockan 05.30 ringde klockan imorse o då var det bara att kliva upp o försöka piggna till, för klockan 07.00 skulle mamma o ja börja ställa upp sakerna vi tog med för att sälja på loppisen i Vallahallen i Degerfors :) Dock var detta den kallaste dagen på jättelänge, usch! Jag vill verkligen inte ha mörkare tider nu :( Då kommer den där höstdepressionen smygandes igen, värdelöst!
Men iallafall, detta var nåt som gick över förväntan, vi som hade massa skräp (tyckte vi själva) fick massor sålt, grymt kul! :D Och detta trodde ja skulle bli lite långtråkigt, men det var verkligen skitkul! O ja som inte brukar gilla loppisar för att det finns så mycket skit, tji fick jag, ja fyndade grejer ja också, mycket nöjd tjej! :D Dock hittade jag ett par lampor som jag verkligen ville ha, men Lovisa var för seg så nån annan hann före ;) men men, bättre lycka nästa gång!
Så nu har ja sagt till mamma att vi måste gå på fler loppisar, för det här va kul! :)

Vi stog där från 07.00 till 14.00 o jävlar va trött man är i hela kroppen efteråt, men det re' sig! ;)
Imorron ska jag ev rida Timber, får se om jag blir själv ut på en tur eller om Sanna följer med, det visar sig :)

Nu ska ja stänga igen denna dator o sen ska ja mysa ner mig vid Jonas en stund o sen blir det o sova, ikväll blir det verkligen inte sent för min del, är ju helt slut efter idag ;)

Gonatt på er ♥
- Lovisa
 
 
 
 

Gokväll..

Idag, gott folk, har det inte hänt mycket på min front.. Har hjälpt mamma med o pyssla ihop en fotobok på nätet som hon fick i stort sett gratis, så det blev ett helt album med bara Ronja i ;) ♥
Sen har ja varit till läkaren o tagit cellprov, o det såg fortfarande ut som att det bara var lätta förändringar, men han sa att provet får utvisa hur läget är :) så det känns bra att det inte blivit värre iallafall!
Sen har ja inte gjort så mycket mer, går fortfarande på tomgång känns det som, o ja fattar inte varför :( jobbigt som fan är det.. ja vill ju vara pigg!

Hehe förresten har ja en del träningsverk efter passet med Timber i ridhuset igår, härligt värre! :) Men ska man träna så ska det kännas också tycker ja! :D
Dock blir det ingen ridning av imorron tyvärr pga att Maddies häst är skadad, stackare :( Hoppas det blir bra fort, vad det än är! Ja måste iallafall köpa ett par nya ridbyxor, dom ja har nu åker dragkedjan ner på heela tiden, o det spelar ingen roll hur ja än försöker få fast den ;) hehe så det blir mitt nästa inköp!
Imorron blir det o plocka ihop massa saker vi ska ha med oss på loppisen på lördag, så det är bara o komma o fynda! Vi står i Vallahallen i Degerfors :)
 
Fisan sover o ja är hungrig, så ja måste ha nåt i magen ;)
Slänger in en bild ja tog idag på min lilla älskling, så go :'D ♥
 

Och med denna goa bild säger ja gonatt ♥
- Lovisa
 
 
 

Trött..

Hej allihop!
Jag har ju glömt sammanfatta helgen! :D
Vi åkte ju på kryssning till Åland i fredags-lördags, och det var så jäkla kul! Trodde inte jag skulle kunna slappna av så pass mycket som ja kunde, men det gjorde jag :)
Ronja var ju i tryggt förvar hos mormor o morfar så henne gick det ingen nöd på, men mamman i mig blev lite nojig iallafall ;) min lilla kotta ♥

Men iallafall.. vi hade skitkul! Och när vi kom hem i lördagskväll så var det bara att byta om o ut o fira Alex vid tolvslaget eftersom han fyllde dagen efter :) Och Ronja sov ändå vid den tiden så jag tyckte inte det var nödvändigt att väcka henne om vi skulle hämta henne.. Så hon fick komma hem i söndags istället ♥
Lördagskvällen blev inte lika rolig pga att det var så jävla mycket folk ute så man kom knappt fram till baren för att alla snorungar skulle tränga sig före.. men men tillslut fick vi våran dricka ;)
Jonas o jag traskade hemåt ganska tidigt eftersom vi va väldigt trötta efter resan..
Och jag är fortfarande heelt j*vla slut efter helgen :S Fattar inte att det kan hänga i så länge.. Men men, det släpper väl så småningom, hehe det kostar att ligga på topp ;)

Nog om helgen!
Jag har ju kommit igång med ridningen som ni vet, och förra veckan var jag o red denna skönhet :)
 
 
Han heter Timberjakt aka Timber, är 9 år, och ägs av Sanna :) En helt underbar häst på alla sätt o vis! Verkligen snäll på alla sätt o vis!
Anledningen till att jag börjat rida honom är att Sanna ev ska utomlands nästa år o då ska ja ta hand om honom åt henne förhoppningsvis, wiie! :)
Idag var ja uppe igen o då red vi till ridhuset o tog några skutt, det gick jättebra, o mot slutet när han kommit igång riktigt ordentligt i dressyrarbetet så var det som att hålla en sytråd, så himla mjuk o följsam blev han o rida, jösses! :) Får se när det blir nästa gång, nu på fredag ska ja rida Emelies Gunnar igen, så vi får se va Maddie, ja o pållarna hittar på för bus ;)

 
Sen måste jag ju berätta! Ronja greppade för första gången igår! :'D Det var snuttisen som blev premiären ;) Jag är så stolt över min plutta! Mammas hjärta ♥♥
 
 
~ Finns inga ord som går att beskriva hur mycket jag älskar dig ♥ ~
 
 
 
 

Den 19 Juli 2012

Det var natten till Torsdagen den 19/7, och klockan var 01:30 som vattnet gick för mig. Spännande men samtidigt lite stressigt pga att vi inte hade hunnit packa allt som behövdes, hehe! Men vi packade iallafall färdigt allt som skulle med till sjukhuset och sen ringde Jonas förlossningen och frågade lite om när vi kunde komma in osv. Dom sa att vi skulle vänta ett par timmar till.
Så vi gick o la oss en stund, men redan runt klockan 03:00 så var värkarna väldigt täta, ca 1,5 - 2,5 min mellan varje, så Jonas ringde igen, o då tyckte dom att vi kunde komma in.
Haha jaa så vi tog alla grejer o gick till bilen, o sen åkte vi till förlossningen, Men, det var ja som fick köra pga att Jonas hade druckit några öl under dagen, och lillan var dock inte beräknad förrän en vecka senare. Men men, det gick jättebra och fram kom vi!
03:30 blev vi inskrivna på förlossningen o vi fick prata med en bm som hade skiftet just då. Eftersom vattnet redan hade gått så ville hon inte undersökta mig riktigt än o sen hur öppen jag var, utan ja gav henne mitt förlossningsbrev jag hade skrivit o sen fick jag krypa ner i ett varmt skönt bad :) Helt underbart, värkarna blev mildare o längre tid emellan. Så efter ca 2 timmar klev jag upp ur badet, jag såg ut som ett russin, haha ;) Men efter ett tag började värkarna bli starkare o göra ondare, så bm kom in o kände efter hur öppen ja var, ca 3 - 4 cm, inte mycket, jag hade hoppats på mer, men men.. efter det var det skiftbyte och då fick vi en annan bm, helt suverän! Haha dock var det min preventivmedelsrådgivare jag hade när jag var runt 13 - 14 år :D haha fränt!
Men men, hon gav mig en morfinspruta, så jag blev lite groggy men skönt var det :)

Efter ytterligare nån timme eller två så klev jag ner i badet igen, men denna gång så hjälpte det knappt nånting. Men jag låg där iallafall för att slappna av lite, jag skakade så av att det gjorde så ont av värkarna, så det va lika bra att ligga kvar.
Jag hade redan bestämt mig att jag inte ville ha någon EDA. Jag hade redan skrivit i förlossningsbrevet att jag endast ville ha morfin, bad och lustgas. Och så blev det :)

Värkarna kom tätare o gjorde väldigt ont runt 12 tiden och då satte dom in lustgasen som jag fick. Och jag lovar er, det va min Bästaste bäste vän! :D fy vad underbart det var, så den rekommenderar jag verkligen!
Runt 12:30 - 13:00 började jag få krystvärkar, men när bm undersökte mig så var jag bara öppen 7 cm. Haha bara o bara var det väl inte, men när ja kände att jag ville krysta så fick jag inte det, då börja ja grina för jag var helt slut efter förvärkarna jag hade haft. Men det gick snabbt över.Tiden gick o tillslut var jag helt öppen och var redo att trycka på ;)
Jag kan säga att jag inte tycker det gör ont att föda barn, men det som verkligen gjorde ont var förvärkarna och när axlarna skulle ut, AJ säger ja bara! Men annars var det en skön känsla :)
Krystarbetet tog tid o tillslut bestämde bm att det var bäst att sätta in värkstimulerande dropp eftersom hjärtfrekvensen på bebis började bli lite svagare. Hon var ju också trött, lilla skruttan ♥
Jag trodde jag hade kraft nog att krysta, men oj vad fel jag hade. När droppet började verka så fick jag en kraft som jag inte kan beskriva, shit alltså! :)
 
Klockan 16:53 fick Ronja se världens ljus :') Så vacker liten varelse som låg på min mage. Och hon var min. Jag var mamma
 
Kort sagt:
Detta var den mest mäktigaste upplevelse jag har varit med om! Och jag kommer göra om det, men inte nu! Nu får det gå några år innan jag vill ha en till :) Jag vill vara med när Ronja utvecklas o bara koncentrera mig på henne nu ♥
Jonas stöttade mig precis heela tiden! Han fick ju iallafall sova 2 timmar på förmiddagen innan allt satte igång ordentligt, haha ;) Han tyckte också det var häftigt tror ja, samtidigt som han var helt slut och överlycklig när hon låg på magen :') Älskar dig baby ♥

Nedan kommer lite foton från när hon är nykläckt :)
 

_________________________________________________________

Nu 2 ½ månad senare har vi kommit in mer i rutiner och vardagslivet :) väldigt skönt! Och jag har kommit igång med ridningen igen efter ett uppehåll på drygt 8 månader, så himla underbart!
Ronja då växer så det knakar, när vi va på Bvc den 19:e nu så vägde hon 6010 och va 57,5 cm lång, så mat får hon! :D mammas lilla fisa ♥
Och nu har vi även börjat introducerat flaskan, och första gången trodde jag hon skulle dissa den, men hon bara vräkte i sig, så duktig liten plutta :') ♥
Flaskan är också så himla smidig när jag ska åka o rida eller åka nån annanstans o ja inte kan ha med henne :)
 
Ronja sover väldigt bra på nätterna, tack gode gud! :D Men på dagarna är det inte mycket sovande för hennes del, det har hon tydligen inte tid med! haha ;) men hellre att hon sover bra på nätterna än på dagarna!

Slänger in några foton på Ronja fram tills nu :)
 
 
Ni kommer få följa Ronjas resa genom livet på denna blogg :)
Nu ska ja mysa med Jonas, hade gott allihop! ♥

- Lovisa

RSS 2.0