Gokväll..

Idag, gott folk, har det inte hänt mycket på min front.. Har hjälpt mamma med o pyssla ihop en fotobok på nätet som hon fick i stort sett gratis, så det blev ett helt album med bara Ronja i ;) ♥
Sen har ja varit till läkaren o tagit cellprov, o det såg fortfarande ut som att det bara var lätta förändringar, men han sa att provet får utvisa hur läget är :) så det känns bra att det inte blivit värre iallafall!
Sen har ja inte gjort så mycket mer, går fortfarande på tomgång känns det som, o ja fattar inte varför :( jobbigt som fan är det.. ja vill ju vara pigg!

Hehe förresten har ja en del träningsverk efter passet med Timber i ridhuset igår, härligt värre! :) Men ska man träna så ska det kännas också tycker ja! :D
Dock blir det ingen ridning av imorron tyvärr pga att Maddies häst är skadad, stackare :( Hoppas det blir bra fort, vad det än är! Ja måste iallafall köpa ett par nya ridbyxor, dom ja har nu åker dragkedjan ner på heela tiden, o det spelar ingen roll hur ja än försöker få fast den ;) hehe så det blir mitt nästa inköp!
Imorron blir det o plocka ihop massa saker vi ska ha med oss på loppisen på lördag, så det är bara o komma o fynda! Vi står i Vallahallen i Degerfors :)
 
Fisan sover o ja är hungrig, så ja måste ha nåt i magen ;)
Slänger in en bild ja tog idag på min lilla älskling, så go :'D ♥
 

Och med denna goa bild säger ja gonatt ♥
- Lovisa
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emma 22år | Mamma & grisskötare

åh vi måste ta och ses så jag får träffa henne jue!

Svar: Jaa det måste vi! :)
nikonda.blogg.se

2012-10-06 @ 21:09:53
URL: http://nikoba.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0