24/10

Jahapp, dags att komma in i en depression nu igen? Kul! Eller inte! Usch va ja hatart..

Va iaf ute hos Ann igår å höll på med Neptun.. han har verkligen utvecklats från när vi kom dit första gången :) det är kul att se, och på onsdag blir han valack :) Veterinären får kolla tänderna samtidigt då, för antingen så håller han på att tappa sina mjölktänder eller så har han vargtänder :/ Får hoppas det är det som är problemet, så han kan slappna av efter dom är borta..

Idag har ja jobbat från halv 9 till 15.20.. Och jävlar va vi fick sniffa xD haha! vi hade sprit och städade med idag.. skulle putsa flera plastbrickor, och det var lite jobbigt :) över 1000 st gissar ja på.. Och det ångade av det också, usch! Men det lönar sig i slutändan ;D Va helt slut när ja kom hem, men en dusch piggade upp :) (Y)

Ska iaf upp till Scarlett imorron med Marie och Lottiz :) Lottiz ska köra in Fighter åt henne så vi får se hur det går, å så får vi se hur det går för Scarlett å mig också :) Tycker som sagt fortfarande inte om westernsadlar ;D men men..
Och efteråt ska Madde å ja in till Ann igen å jobba Neptun lite :) Och denna gång ärre JAG som tar över xD Mouhahaha! Ne skojja bara, men från och med imorron ärre jag som ska göra allt och Madde ska bara stå och titta på ;) hehe.. får hoppas det går bra :)

Ne nu ska ja ut å gå tror ja..
Hade bäst!

- Lovisa

~ <3 ~


Kommentarer
Postat av: Åsa

hoppas det går bra med neptun :) (och westernsadeln och humöret)

2009-10-25 @ 01:26:16
URL: http://asabostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0